«Lux Express» paplašina savienojumu iespējas no Valmieras uz Igauniju

«Lux Express» paplašina savienojumu iespējas no Valmieras uz Igauniju

Sākot ar 2024. gada 1. jūliju, Lux Express veica izmaiņas grafikā un ieviesa jaunus atiešanas laikus no Rīgas uz Tartu, kā arī paplašināja ceļojumu iespējas no Valmieras uz Tallinu un Narvu, nodrošinot pasažieriem ērtu nokļūšanu Igaunijas lielākajās pilsētās.

Jaunais saraksts no Rīgas uz Tartu ir pieejams ar sekojošiem atiešanas laikiem: 07:30, 12:45 un 18:45, savukārt no Tartu uz Rīgu – 08:15, 11:00 un 18:20. Šāds grafiks ļauj pasažieriem izvēlēties sev piemērotus atiešanas laikus, kas vislabāk atbilst viņu ceļojumu mērķim, piedāvājot lielākas ērtības gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem.

Turklāt no Valmieras uz Tartu tagad kursē jauns reiss plkst. 14:35, ar diviem reisiem no Tartu uz Valmieru plkst. 08:15 un 11:00.

"Valmieras sauklis šogad ir “Pa ceļam uz Tartu 2024”, kas ir Eiropas kultūras galvaspilsēta un parāda tuvās attiecības starp abām pilsētām."  stāsta Aldis Ķibēns, Lux Express Baltijas biznesa attīstības vadītājs. "Palielinot reisu skaitu, kas piestās Valmierā Lux Express vēlas dot saviem pasažieriem ne tikai iespēju iepazīt vienu no Latvijas skaistākajām pilsētām, bet arī Valmieriešiem nodrošināt ērtu satiksmi ar Tartu un pārējo Igauniju. Mēs ticam, ka mūsu ērtie autobusi dos cilvēkiem vairāk iespējas baudīt abu pilsētu kultūras pasākumus un veicinās ekonomisko sadarbību."

Līdz ar šīm izmaiņām Lux Express pasažieriem no Valmieras tagad ir arī tiešas pārvietošanās iespējas uz Ida-Virumaa rajona pilsētām, kā Narva, Jehvi un Sillamē. Turklāt grafiks ir pielāgots ērtākai ceļošanai uz Tallinu caur Tartu, ar pārsēšanās gaidīšanas laiku aptuveni 40 minūtes.

Visus starptautiskos maršrutus apkalpo moderni “Scania Irizar” autobusi. Visos autobusos ir pieejams bezmaksas Wi-Fi un personīgais multivides ekrāns. Brauciena laikā ir pieejami bezmaksas karstie dzērieni, piemēram, kafija, tēja un kakao. Autobusos ir arī tualete, gaisa kondicionieris un kontaktligzdas ierīču uzlādei.

“Lux Express Group” ir starptautisks autobusu pārvadātājs, kas nodrošina starptautiskus tālsatiksmes reisus uz lielākajām Baltijas pilsētām un Varšavu, kā arī iekšzemes pasažieru pārvadājumus Igaunijā. Autoparku veido 99 augsta komforta autobusi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.07.2024 - 18.07.2024 Svētku ieskaņas koncerts SERENĀDES Tukuma TIC
Tukuma novada svētku ieskaņas koncerts tradicionāli norisinās ceturtdienas vakarā Durbes pilī- 18.jūlijā pulksten 19:00 | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024 Bauskas TIC
27.-28. jūlijā norisināsies vasaras baudpilnais pasākums - Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.07.2024 - 21.07.2024 SHIPSEA Jaunmoku pils Dārza svētkos Tukuma TIC
21. jūlijā Jaunmoku pilī notiks viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63062215sec.