Zīmīgs notikums Latvijas biznesā: tūristu pārvadātājs no Spānijas pievienojas OsaBus kā stratēģiskais partneris

Zīmīgs notikums Latvijas biznesā: tūristu pārvadātājs no Spānijas pievienojas OsaBus kā stratēģiskais partneris

Tūrisma uzņēmums OsaBus noslēdza līgumu padziļinātai sadarbībai ar spāņu transporta kompāniju Aurbus.

Autobusu nomas uzņēmums OsaBus nodarbojas ar transportēšanas pakalpojumiem jau 12 gadus. Uzņēmums piedāvā dažādus transporta risinājumus ne tikai Latvijas tirgū, bet galvenokārt visā Eiropā.

Kā uzsver OsaBus izveidotājs Oskars Lūsis: "Mēs esam lepni par jauno sadarbības līgumu ar Aurbus, kas ļaus mums paplašināt mūsu augstas klases transporta pakalpojumus Spānijā. Šī sadarbība apliecina mūsu apņemšanos nodrošināt klientiem labāko servisu visā Eiropā."

Šogad OsaBus ieguldīja naudas līdzekļus transportlīdzeķļu iegādē, lai piedāvātu saviem klientiem augstas klases servisu ar luksusa klases autobusiem. Tagad Latvijas uzņēmuma OsaBus transporta un transfēra pakalpojumu piedāvājums Spānijas tirgū turpinās iespaidīgi paplašināties jaunajā līmenī pateicoties noslēgtajam līgumam. Uzņēmums seko līdzi tirgus tendencēm un dara visu iespējamo, lai apmierinātu savu klientu vajadzībām ar vislabākājiem pakalpojumiem. Spānija ir populārs biznesa, tūrisma un atpūtas virziens, kas piesaista klientus Eiropā un visā pasaulē.

Aurbus izpilddirektors Jose Maria Perez norāda, ka "Ar lepnumu paziņojam, ka OsaBus ir izvēlējies Aurbus par savu stratēģisko partneri Spānijā. Šī sadarbība ir nozīmīgs solis mūsu apņemšanās nodrošināt inovatīvus un efektīvus risinājumus tūristu pasažieru pārvadāšanai. Kopā mēs strādāsim, lai uzlabotu mobilitāti mūsu kopienās un sniegtu klientiem augstas kvalitātes pakalpojumus."

Aurbus ir transporta nomas un tūrisma uzņēmums, kas nodrošina transfērus līdz lidostai vai no lidostas, klientu nogādāšanu jebkurā laikā un vietā pēc klientu vajadzībām un pieprasījuma, kāzu svinību transportu, kā arī transportu konferencēm, kongresiem, golfa pasākumiem, banketiem un citiem notikumiem. Uzņēmums piedāvā arī speciāli aprīkotus transportus, kuri ir domāti cilvēkiem ar kustības traucējumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Programma FIGŪRAI UN LABSAJŪTAI Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Diētiska ēdināšana, procedūras, nodarbības un viegluma sajūta - pielaikojiet savus jaunos dzīvesveida paradumus "Jaunķemeros"! | Skatīt vairāk
309 EUR
Paloma Hotels - viesnīcas Turcijā Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā, ultra viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 781 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.49945903sec.