Kad vilciens kļūst par mājvietu ballītei

Kad vilciens kļūst par mājvietu ballītei

Ja došanās kruīzā saistās ar ballītēm uz jūras, tad tagad ir jauna mode – ballēties vilcienā. Un, kā izrādās, šāds piedāvājums ceļotājiem uzņem apgriezienus, vēsta “Euronews”.

ASV kompānija “Brightline West” nākusi klajā ar projektu, kas paredz ballīšu vilcienu maršrutā, kas savieno Losandželosu un Lasvegasu. Tiesa gan, šis ir tikai nākotnes projekts, kas tikai taps turpmāko četru gadu laika, kamēr vecajā kontinentā ieceres jau pārvērtušās realitātē.

Turcijas piedāvājums

“Turistik Doğu Ekspresi” jeb tūristu Austrumu ekspresis šķērso Turciju no Ankaras līdz Karsai – vēsturiskai pilsētai netālu no Armēnijas un Gruzijas robežas. Šajā vilcienā ir iespējams 32 stundu garumā baudīt ne tikai miegu, skaistus skatus, restorāna maltīti, bet arī dejot un ballēties. Starp citu, arī kupejas ir ierīkotas tā, ka ballītes var notikt arī tur.

Ungārijas piedāvājums

Sziget festivāls Budapeštā ir izpelnījies gana lielu slavu, un tagad uz to reizi gadā tiek organizēti divi īpaši vilcieni – “Sziget Express”, kas kursē no Utrehtas Nīderlandē uz Budapeštu. Bāra vagonā dīdžejs iegriež riktīgu ballīti. Brauciens ar šo vilcienu maksā, sākot no 270 eiro, un biļetes tiek izķertas zibenīgi.

Vācijas piedāvājums

Divas reizes gadā no Nirnbergas Vācija atiet vilciens uz Vircburgu, un tad tas dodas atpakaļ – tas ir slavenais Tehno vilciens jeb reivs uz sliedēm, ko 2019. gadā uzsāka Nirnbergas naktsklubs “Haus 33”. Trīs no vilciena vagoniem ir pārveidoti par mini naktsklubiem. Biļetes uz šo braucienu maksā 100 eiro. Kopumā tiek tirgotas 700 biļetes, un tās pazūd rekorda ātrumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.09.2024 - 28.09.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 02.10.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
2025. gada Vasaras sezona Estravel Latvia
Jaunās sezonas Vasaras ceļojumu IEPRIEKŠPĀRDOŠANA ir sākusies! // Izdevīgi nosacījumi, plaša izvēle! // Lieliskas cenas! | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Pasākums, kas paliks atmiņās! Jurmala Golf Club & Hotel
Jurmala Golf Club & Hotel piedāvā īpašu vietu un programmu jūsu nākamajam korporatīvajam vai komandas saliedēšanas pasākumam! | Skatīt vairāk
no 29 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38914514sec.