Uz Ventspili jau drīz ar divstāvu autobusu

Uz Ventspili jau drīz ar divstāvu autobusu

Maršrutā Rīga-Ventspils sākot no 2024. gada 1.novembra kursēs jauns “Ecolines” divstāvu autobuss. “Maršrutā izmantosim modernos autobusus Setra DT431, kas ļaus būtiski uzlabot pasažieru ērtības maršrutā Ventspils-Rīga,” stāsta “Ecolines” zīmola īpašnieka, pasažieru pārvadājumu uzņēmuma SIA "Norma - A" valdes priekšsēdētājs Andris Podgornijs.

Autobuss paredzēts drošiem braucieniem ar augstu komforta līmeni, sniedzot pasažieriem visas starptautisko autobusu ērtības vietējā reisā: iespēju skatīties filmas multimediju ekrānos, uzlādēt mobilās ierīces un izmantot bezvadu internetu kā arī bezmaksas karstos dzērienus un labierīcības brauciena laikā. Paaugstinātā komforta sēdekļiem ir krēsla regulēšanas funkcija, daudz vietas kājām, individuāla ventilācija un apgaismojums.

Andris Podgornijs ir gandarīts par Autotransporta direkcijas izsniegto atļauju komercreisu veikšanai maršrutā Rīga-Ventspils: “Tā rada attīstības iespējas un ļauj mums sniegt augstāka servisa pakalpojumu un pozitīvas pārmaiņas ventspilniekiem, kam jādodas uz darbu, mācībām vai citām darīšanām Rīgā.”

Ceļu no Ventspils Autoostas uz Rīgu “Ecolines” autobuss mēros astoņas reizes dienā pulksten 7.00, 8.00. 9.30, 11.00, 13.00, 14.30, 17.00 un 19.30, pa ceļam piestājot Kustes dārzā un Kurzemes ielas DUS. Astoņas reizes dienā autobuss brauks arī atpakaļ no Rīgas uz Ventspili. Braukšanas biļešu cenas reisā būs līdzīgas citiem maršruta Ventspils-Rīga autobusiem - no 10 eiro.

Reisu atklās ar īpašu pasākumu sestdien, 26. oktobrī, pulksten 13.00 stāvlaukumā pie Ventspils zinātnes centra “Vizium”. Tajā būs skatāms ventspilnieka, Parīzes Olimpisko spēļu finālista Ernesta Zēbolda un Latvijas labāko BMX frīstailistu šovs, varēs aplūkot jauno divstāvu autobusu, un laimēt bezmaksas biļetes uz Rīgu un Eiropas pilsētām.

Uzziņai:

“Ecolines” ir Latvijas zīmols, kas nodrošina vietējos un arī starptautiskos pasažieru pārvadājumus ne vien uz Rīgu un kaimiņvalstīm, bet arī uz tādām Eiropas lielpilsētām, kā Amsterdama, Berlīne un Prāga. Uzņēmuma autobusu parkā ir vairāk nekā 200 autobusu. Trīsdesmit darbības gadu laikā uzņēmums izaudzis par lielāko starptautisko autobusu operatoru Baltijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.10.2024 - 03.11.2024 Pasaku muzejā–rokoperas "Lāčplēsis" tērpi Tukuma TIC
Jaunā iestudējuma krāšņie tērpi un to skices, kuru autore ir tērpu māksliniece Anna Muna (Dana Dombrovska). | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.10.2024 - 02.11.2024 Augšdaugavas novada pasākumi oktobrī TAKA
Augšdaugavas novada kultūras pasākumi oktobrī. | Skatīt vairāk
Relaksējies džakuzzi vai kublos Bauskas TIC
Relaksējies džakuzzi vai kublos – karstās un aukstās ūdens strūklās, burbuļvannās, koka baļļās vai apgaismotos tvaika mutuļos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.10.2024 - 02.11.2024 Liels & Vegāns Burzma
Pie manis Pasaules Vegānā Diena. Paķer draugus un tiekamies ne tikai baudīt vegānos ēdienus visas dienas garumā, bet arī kopā izglītoties! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.44676399sec.