«Tallink Duty Free» ir iekļauta pasaules TOP20 lielāko ceļojumu mazumtirgotāju sarakstā

«Tallink Duty Free» ir iekļauta pasaules TOP20 lielāko ceļojumu mazumtirgotāju sarakstā

Jaunākajā Moodie Davitt Report 2023, igauņu «Tallink Duty Free» ir ierindota pasaules TOP20 ceļojumu mazumtirgotāju sarakstā. Pamatojoties uz aplēstajiem ceļojumu mazumtirdzniecības pārdošanas apjomiem 2023. gadā, uzņēmums ieņem iespaidīgu 20. vietu pasaulē. Jāatzīmē, ka «Tallink Duty Free» ir vienīgā kuģošanas kompānija, kas iekļauta TOP20 rangā, kā arī vienīgais mazumtirgotājs, kas darbojas Eiropā.

Šis augstais reitings ir apliecinājums «Tallink Duty Free» izcilajai apņemšanās nodrošināt izcilas mazumtirdzniecības pieredzes un pakalpojumus klientiem un ceļojumu entuziastiem Baltijas jūras reģionā, piedāvājot plašu augstas kvalitātes produktu klāstu uz kuģiem, kas savieno dažādas galamērķus ap Baltijas jūru.

«Tallink Duty Free» vadītājs Aimar Pärna izteica gandarījumu, ka, neskatoties uz kopējo ekonomisko spriedzi Skandināvijā un Baltijas valstīs, kas ietekmējusi cilvēku ceļojumu un patēriņa paradumus, «Tallink Duty Free» atkal nostiprinājusi savu vietu starp pasaules vadošajiem ceļojumu mazumtirgotājiem.

"Iegūt atzinību kā viens no labākajiem globālajiem beznodokļu operatoriem ir liels gods «Tallink Duty Free»," sacīja Pärna. "Šis reitings ir izcils sasniegums mūsu apņēmīgajam komandai, kuras smagais darbs un inovatīvā garša pastāvīgi uzlabo mūsu klientu iepirkšanās pieredzi. Mēs esam it īpaši lepni pārstāvēt gan Eiropu, gan jūras nozari šajā godpilnajā rangā."

Eve Purge, «Tallink Duty Free» ceļojumu mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja, sacīja: "Mūsu panākumi nāk no savstarpējas cieņas un sapratnes par visām piegādes ķēdes pusēm nozīmi. Atslēga mūsu panākumiem sadarbībā ar piegādātājiem noteikti ir atklāta komunikācija, vienošanās ievērošana un plānoto pārdošanas un mārketinga aktivitāšu uzticama īstenošana. Un mūsu noslēpums veiksmīgai konkurencei ar lielajiem globālajiem ceļojumu mazumtirgotājiem ir mūsu elastīgums un reaģētspēja, kamēr mēs esam motivēti sasniegt augstus mērķus gan kompetences, gan snieguma jomā."

«Tallink Duty Free» darbojas «Tallink Grupp» kuģos, piedāvājot plašu produktu klāstu, tostarp smaržas, kosmētiku, modi, dzērienus un konditorejas izstrādājumus, apmierinot savas starptautiskās klientu bāzes dažādās vajadzības. Uzņēmums pastāvīgi cenšas uzlabot savu produktu sortimentu un veikalu pieredzi, lai nodrošinātu patīkamu ceļojumu visiem pasažieriem.

Moodie Davitt Report ir pasaulē lielākais jaunumu sniedzējs ceļojumu mazumtirdzniecības nozarē, apkopojot ikgadējus apgrozījuma un aktivitāšu balstītus reitingus šajā nozarē. «Tallink Duty Free» iekļaušana starp TOP20 atspoguļo uzņēmuma spēcīgo stratēģiju, konkurētspējīgās produktu piedāvājumus un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību.

Pilns ziņojums ir pieejams šeit: Moodie Davitt Report.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 19.09.2024 ATPŪTA TENERIFĒ Atlantic Travel
SOL TENEFIFE 4* ✈️22/10 uz 7 naktīm: | Skatīt vairāk
no 1175 EUR
Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.09.2024 - 23.09.2024 Visķeršana ir klāt! SKY24.LV
Līdz 22.09. // vietu skaits ierobežots // Ekonomiskā klase un Business Light! // Ieplānojiet atvaļinājumu | Skatīt vairāk
no 59 EUR
Daumants Kalniņš &  bigbends Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.septembrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centra rudens koncertsezonu atklās Daumants Kalniņš un Dailes bigbends koncertprogrammā “Frank Sinatra”. | Skatīt vairāk
no 25 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69962597sec.