Uz festivālu ar kemperi: pieci neaizmirstami galamērķi Eiropā

Uz festivālu ar kemperi: pieci neaizmirstami galamērķi Eiropā

Vasara ir tuvāku un tālāku ceļojumu, svētku un festivālu laiks. Ceļošana ar kemperi ļauj apvienot visas šīs aktivitātes vienā neaizmirstamā piedzīvojumā, tādēļ automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējs “Avis” ir apkopojis piecus festivālus, uz kuriem vērts doties ar kemperi, lai baudītu mūziku un izklaidi, kā arī iepazītu skaistākās Eiropas pilsētas.

“Cilvēki izvēlas ceļot un apmeklēt festivālus ar kemperi, jo tas sniedz brīvību un komfortu, kā arī ir izmaksu ziņā varētu būt lētāk nekā nakšņošana viesnīcās, kas lielo pasākumu laikā ir sadārdzinātas. Mūsdienu kemperi ir aprīkoti ne tikai ar guļvietām, bet arī ar virtuvi un vannas istabu, nodrošinot mājīgu atmosfēru un komfortu visa ceļojuma laikā. Jāņem vērā, ka festivāla teritorijā ierīkotajos kempinga laukumos kempera novietošanai nepieciešams iepriekš iegādāties atsevišķu biļeti,” saka “Avis” līzinga departamenta vadītājs Roberts Kovaļevskis.

“Colours of Ostrava” Čehijā

No 17. līdz 20. jūlijam Čehijā, Ostravas pilsētā, norisināsies festivāls “Colours of Ostrava”. Apmeklētājus sagaida koncerti, diskusijas, teātra izrādes, filmu seansi, meistarklases, kā arī mākslas aktivitātes. Festivāla teritorijā būs pieejamas speciālas vietas kemperiem. Starp zināmākajiem māksliniekiem šogad būs Sam Smith, James Blake, Zara Larsson un citi. Apvieno festivālu ar Ostravas apskati, jo tā ir trešā lielākā pilsēta Čehijā. Biļešu iegāde un plašāka informācija atrodama šeit.

“Sziget” Ungārijā

“Sziget” ir viens no Eiropā lielākajiem mūzikas festivāliem, kas ik gadu notiek Ungārijā, Budapeštas ziemeļu daļā. Festivāls apmeklētājus pārsteidz ar vairāk nekā 1000 šoviem septiņu dienu garumā, kur liela nozīme ir ne tikai mūzikai, bet arī mākslai. Šogad festivāls norisināsies no 7. līdz 12. augustam, un tajā uzstāsies Martin Garrix, Sam Smith, Skrillex, Tom Odell, Raye un citi. Nakšņošanas vieta nebūs tālu no pasākumu epicentra, jo festivāls nodrošinās atsevišķas kempinga vietas tieši kemperiem. Neaizmirsti apskatīt arī Budapeštu un tās ievērojamākos apskates objektus. Biļešu iegāde un plašāka informācija pieejama šeit.

“Lovestream Festival” Slovākijā

Apmeklē Bratislavu Slovākijā, kur no 16. līdz 18. augustam norisināsies “Lovestream Festival”. Katrā festivāla dienā būs iespēja izbaudīt gan slovāku, gan starptautisku mūziķu priekšnesumus. Starp tiem šogad būs 50 Cent, Rita Ora, Macklemore, Tiësto, Tom Walker un citi. Kemperi būs iespējams novietot automašīnu stāvvietā ar iepriekš iegādātu stāvvietas biļeti. Biļešu iegāde un plašāka informācija pieejama šeit.

“Rock ne Seine” Francijā

Dodies uz rietumiem no Parīzes, lai apmeklētu trīs dienu rokmūzikas festivālu “Rock en Seine”. Vairāk nekā 20 gadus šis ir viens no lielākajiem mūzikas festivāliem Francijā un Eiropā.  Laikam ejot, mūzikas žanru klāsts paplašinājies, aptverot daudzveidīgu hiphopa, metāla, elektronikas un popmūzikas mākslinieku klāstu. Festivāls norisināsies no 21. līdz 25. augustam “Château de Saint-Cloud” parkā. Ik gadu tas pulcē aptuveni 60 pasaules un pašmāju māksliniekus, un šogad starp zināmākajiem mūziķiem būs Måneskin, Fred Again, Lana Del Rey, Jungle un citi. Nakšņošanas vieta jāmeklē ārpus festivāla teritorijas, jo šajā festivālā nav paredzēta kempinga zona. Biļešu iegāde un plašāka informācija pieejama šeit.

“Superbloom” Vācijā

Ķerot siltās vasaras dienas septembra sākumā, dodies uz festivālu “’Superbloom” Minhenē. 7. un 8. septembrī tas apvienos mūzikas cienītājus un kultūras entuziastus koncertos, diskusijās un meistarklasēs. Starp populārākajiem māksliniekiem šogad būs Calvin Harris, Sam Smith, OneRepublic, Loreen, Tokio Hotel, Nothing But Thieves un citi. Festivāla teritorijā nebūs atsevišķa kempingu zona, taču Minhenē un tās apkārtnē ir plašs kempinga vietu klāsts. Biļešu iegāde un plašāka informācija pieejama šeit.

Plašāka informācija par iespējām nomāt “Avis” kemperus atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Fotogrāfa Ulda Brieža izstāde Valdemārpilī Talsu novada TIC
Galvenais ir domāt brīvi, bez aizspriedumiem un negrozāmi turēties pie savas pārliecības.Vai tādi vēji pūš, vai citādi, savos uzskatos jāstāv | Skatīt vairāk
Gida pakalpojumi Liepājā Liepājas reģiona TIB
Piedāvājam grupām iepazīt Liepāju un Karostu gida pavadībā. | Skatīt vairāk
Mājas kafejnīcu dienas Veclaicenē 2024 Alūksnes TIC
Ļauj sev baudīt mieru, harmoniju, svaigu gaisu un malēniešu Pierobežas garšas Veclaicenē - 24.augustā | Skatīt vairāk
no 1.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22696686sec.