Travelnews.lv iesaka īso brīvdienu galamērķi: Gdaņska – skaisti un nav dārgi

Travelnews.lv iesaka īso brīvdienu galamērķi: Gdaņska – skaisti un nav dārgi

Gdaņska ir dārgakmens Polijas ziemeļos, pašā Baltijas krastā. Turklāt turpat līdzās atrodas arī kūrotpilsēta Sopota un ostas pilsēta Gdiņa – trīs zaķi ar vienu šāvienu.

Gdaņskas vecpilsēta smagi cieta otrā pasaules kara laikā, taču uzreiz pēc kara to izcili atjaunoja, tādēļ vecpilsētas apskate neliks vilties. Izlīkumot pa šaurajām ieliņām, baudīt arhitektūras šedevrus, izstaigāt Motlavas upes krastmalu.

Un, protams, var baudīt poļu nacionālo virtuvi par visnotaļ saprātīgām cenām. Šajā pilsētā ir arī “Michelin Guide” ieteiktie restorāni - https://visitgdansk.com/michelin-restauracje-w-gdansku.qbpage.

Gdaņskā tiešām katrs var atrast ko tīkamu! Plašāka informāciju par apskates objektiem Gdaņskā atrodama šeit - https://visitgdansk.com

Sopota gan ir vairāk vasaras galamērķis (nu gluži tāpat kā Jūrmala), taču pilsētu var apciemot arī rudenī. Bet, ja jāizvēlas, kuru no trim pilsētām apciemot, bet kurā palikt pa nakti, tad nakšņošanai (un vakara dzīvei) ārpus aktīvās tūrisma sezonas, proti, vasaras, labāk ieteicams apmesties Gdaņskā.

Kā nokļūt Gdaņskā

Trīs reisus nedēļā no Rīgas uz Polijas pilsētu Gdaņsku piedāvā Īrijas zemo cenu lidsabiedrība “Ryanair”, un biļetes uz šiem lidojumiem brīžiem ir par ļoti pieejamām cenām – turp atpakaļ mazliet virs 50 eiro par personu. Savukārt no Gdaņskas lidostas uz centru var nokļūt ar 210 autobusu vai arī vilcienu.

Ja netīk lidot, tad droši var sēsties automašīnā, un bez lieka stresa no Rīgas sasniegt Gdaņsku apmēram deviņu desmit stundu laikā – atkarīgs no tā, cik laiku tērēsiet zaļajām un ēšanas pauzēm.

Kur nakšņot

Ja ir vēlme palikt Gdaņskā, tad nesezonā apartamenti vai hostelis ģimenei izmaksās apmēram 50 eiro par nakti. Bet, ja ir vēlēšanās palikt pašā vecpilsētā, klasiskā viesnīcā, tad izdevumi par nakti pārim būs, sākot no 100 eiro par nakti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.10.2024 - 19.10.2024 Tartu skolēnu brīvdienās- pēdējās vietas Nikos Travel
Skolēnu rudens brīvdienās uz Tartu. Pārsteigumiem pilna diena Tartu- Ahha centrs un vienmēr jaunā Tartu pilsēta- 19.10.2024, cena 35 EUR | Skatīt vairāk
35 EUR
Liepājas Mākslas forums Liepājas reģiona TIB
Šajā nedēļas nogalē – no 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. | Skatīt vairāk
Kafejnīcas un krogi Buskas novadā Bauskas TIC
Kādā no 23 kafejnīcām un krogiem noteikti atradīsi ēdienu arī savām vēlmēm! | Skatīt vairāk
Iegrimstiet kulinārijas šedevru pasaulē! Wellton Riga Hotel & SPA
No bagātīgām, sātīgām maltītēm līdz desertiem, kas kūst uz mēles, mēs apsolām neaizmirstamu maltītes pieredzi ikviena garšas kārpiņām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72410393sec.