Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot savus svētkus, šefpavāri īpaši uzsvēra veselīgas pārtikas nozīmi.

Ainārs Volodka, restorāna ''Kolonāde. Mūsu stāsti…'' šefpavārs

Bērniem novēlu garšīgus un veselīgus ēdienus un našķus, labas sekmes mācībās, izdevušos treniņus un sasniegumus. Bērnu vecākiem novēlu gatavot bērniem veselīgus ēdienus, jo viss sākas ar labu pārtiku.







Heinrihs Erhards,  restorāna ''Laivas'' šefpavārs

Bērniem un viņu vecākiem novēlu trīs labas lietas: atteikties no vārāmās sāls lietošanas un aizstāt to ar jūras sāli vai kādu citu sāli; Rafinēto balto cukuru un mākslīgos saldinātājus aizstāt ar nerafinēto brūno cukuru vai dabiskiem saldinātājiem, kā dateles, kokosa cukurs; Rafinētās, attīrītās eļļas aizstāt ar veselīgajām nerafinētajām eļļām, piemēram, ķirbju, rapšu eļļu, pirmā spieduma olīveļļu.






Juris Sapožņikovs-Pētersons, ''Vīna studijas restorāns'' šefpavārs

Bērniem vēlu baudīt svaigos, krāsainos, vitamīniem un minerālvielām bagātos vietējos augļus un dārzeņus, lai stiprinātu imunitāti un būtu veseli. Tieši tagad, rudenī, ir visbagātākais vietējo dārza un meža velšu klāsts.






 
Māris Jansons, restorāna ''Bibliotēka Nr. 1'' šefpavārs

Visiem bērniem novēlu dzīvesgudrus vecākus, kas zina, kas viņu bērniem ir vislabākais. Vecāki ir tie, kas bērnus audzina, dod viņiem veselīgu pārtiku un labus padomus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Raiņa māja Berķenelē TAKA
Berķeneles pusmuižā ir pagājusi Latvijas izcilā dzejnieka, tulkotāja, drāmas meistara, politiskā un sabiedriskā darbinieka Raiņa (1865 – 1929) | Skatīt vairāk
Noaud Latvijas lenti! Ventspils TIC
Līdz 15. novembrim Amatu mājā ikviens tiek aicināts piedalīties aušanas akcijā “Noaud savu Latvijas lenti”. Darba dienās Ot., Tr., Ce., Pk. 11.00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.11.2025 - 09.11.2025 Rudens Restorānu nedēļa Le Dome restorānā! Le Dome
Izbaudi rudens garšas ar mūsu izsmalcināto Biešu pithivier — pildītu ar aromātiskām baravikām un karamelizētiem sīpoliem, pasniegtu ar bagātīgu | Skatīt vairāk
45 EUR
Pirmā pasaules kara muzejs TAKA
Pirmais pasaules karš ir atstājis ilgi nedzīstošas rētas ne tikai cilvēku likteņos un sirdīs, bet arī lielā tagadējās Latvijas un Lietuvas | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28589201sec.