Rīgā darbu uzsācis pirmais pilsētas Eko SPA salons [1]

Ar vērienīgu atklāšanas pasākumu no šā gada 21. jūlija darbu ir uzsācis pirmais skaistumkopšanas salons Rīgā (13. janvāra ielā 33), kura koncepcijas pamatā ir ekoloģisks dzīvesveids un dabīgu, ekoloģisku produktu izmantošana salona procedūrās.

Atklāšanas pasākums „SKAISTUMS.DABA.VESELĪBA” kopā pulcēja gan sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, gan interesentus, kuriem ir svarīgi, rūpējoties par savu ķermeni, izmantot dabīgu un eko sertificētu augstākās klases kosmētiku.

Salona viesi tika iepazīstināti ar jaunā Eko SPA telpām un nosaukumam atbilstošo interjeru, darbiniekiem, procedūru un dabīgās kosmētikas daudzveidību. Tēmas ietvaros vakara gaitā norisinājās eko modes demonstrācijas, viesus izklaidējot ar Latvijas modes mākslinieču Ineses Parkovas www.ineseparkova.lv, Marinas Puhovas/MeriMar un Elīnas Rožkalnes tērpu kolekcijām. Nelielu pārsteigumu katram viesim bija sagādājis arī pašmāju MADARA Ecocosmetics.

„Verdant Eco Spa” īpašniece Dace Šrādere ir gandarīta par plašo apmeklētāju loku salona atvēršanā: „Cilvēku lielā interese par jaunatklāto Eko SPA tikai norāda, ka parādās arvien vairāk tādu cilvēku, kuriem ir saistoša salona koncepcija, kuri, lai samazinātu nelabvēlīgo ietekmi uz veselību, izvēlas ekoloģisku dzīvesveidu un dabīgu kosmētiku. Iepriecinoši, ka cilvēki Latvijā ir kļuvuši daudz izglītotāki par sintētiskajām vielām kosmētikā un to sekām, tādēļ izvairās lietot kosmētiku, kas satur parabēnus, naftas produktus un izvēlas dabīgas alternatīvas.”

„Verdant Eco Spa” atšķirībā no citiem skaistumkopšanas saloniem savā darbībā izmantos tikai dabīgu un eko sertificētu augstākās kvalitātes kosmētiku, kas nodrošinās vislabākos rezultātus, nekaitējot ne veselībai, ne apkārtējai videi. Salona piedāvājumā būs visu veidu skaistumkopšanas pakalpojumi – friziera, manikīra/pedikīra, masāžas, SPA, kosmetologa un vizāžista, un procedūrās pēc iespējas tiks lietoti arī Latvijā ražoti produkti.

„Dabīga skaistumkopšana tiek rekomendēta ikkatram, taču savus pakalpojumus jo īpaši iesakām grūtniecēm un jaunajām māmiņām, cilvēkiem ar ādas problēmām, paaugstinātu jutību, alerģijām, astmu un citām industriālā dzīvesveida sekām. Salons būs pierādījums arī tam, ka Eko nenozīmē augstas un nepieejamas cenas,” uzsver D.Šrādere.

„Verdant Eco Spa” ir viens no 5 galvenās balvas ieguvējiem ALTUM rīkotajā jauno uzņēmēju konkursā „Lec biznesā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Santa 04/26/2012 18:07 Biju un izmēģināju kosmetologa pakalpojumus. Ļoti patika- gan meistares darbs, gan procedūrā izmantotā Madara kosmētika, gan interjers un kopējā atmosfēra salonā, gan arī darbinieku profesionalitātes līmenis klientu apkalpošanā. Noteikti varu teikt, ka esmu atradusi SAVU salonu Rīgā! Lai veicas!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.95137405sec.