Labākās valstis piedzīvojumu meklētājiem

Nesen tika publicētas labākās valstis piedzīvojumu meklētājiem. Šeit, piedzīvojumu meklētājs – Tūrists, kurs ceļo uz kādu konkrētu galamērķi, lai gūtu asas izjūtas ar iekļautu potenciālo riska devu vai arī, pieredzētu ko tādu, ko līdz šim savā dzīve nav piedzīvojis.


Piedzīvojumu tūrisms arī ir ļoti izdevīgs valstīm, lai pievilinātu ne tikai tūristus, bet arī palīdzētu šīm valstīm saglabāt savu mantojumu. Tādām valstīm, kurām ir paveicies ar iespaidīgu un aizraujošu dabu vai unikāliem dabas objektiem, piedzīvojumu tūrisms var sniegt lielisku vienreizēju finansiālu atbalstu.


Pirmajā vietā ierindojās Islande, kas sniedz tūristiem neaizmirstamus dabas skatus un vēl iespaidīgākus objektus. Islande ir valsts, kurā jebkurš piedzīvojumu meklētājs atradīs kaut ko sev. Iesakām izbraukt pa zelta apli – tūrisma maršrutu ap Islandi.


Nākamajās vietās ierindojas, attiecīgi, Vācija, Jaunzēlande, Norvēģija un Šveice, nokomplektējot top 5. Visas šīs valstis iesaka apmeklēt piedzīvojumu ceļojumu asociācija. Šīs valstis izvelējās pēc desmit dažādām kategorijām, sākot ar valstu dabīgo resursu dažādību, beidzot ar valsts fiziskajām rakstura pazīmēm.


Tika apspriesti arī vairāki dabas parki un UNESCO pasaules mantojuma vietas, kas sniegtu tūristam iespēju ceļot dabā. Visās valstīs bija ļoti liela nozīme tam, vai šajās valstīs un objektos ir pieejami trenēti gidi, kas sniegtu nepieciešamo atbalstu.

Ieplānojiet savu nākamo vasaras piedzīvojumu jau tagad!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.09.2024 - 30.09.2024 Izbaudi nebeidzamu vasaru Turcijā!  Coral Travel Latvia
Ceļošana rudenī ir tā vērta! Tāpēc negaidi un izmanto rudens brīvdienu piedāvājumus diviem pieaugušajiem + diviem bērniem populārākajos Turcijas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.09.2024 - 30.09.2024 Aicina uz “Dzejas dienu” pasākumiem Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Aicina uz “Dzejas dienu” pasākumiem Dienvidkurzemē | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 29.09.2024 Sajūtu izrāde "Gadalaiki" Liepājas reģiona TIB
29. septembrī bērni un vecāki varēs piedzīvot rotaļīgo Cēsu Mazā teātra izrādi “Gadalaiki”, kas veidota pēc sajūtu teātra principiem. | Skatīt vairāk
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Siguldas novada TIC
,


Daugavpils TIC
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65889502sec.