Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni

No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi.

2016. gadu noteikti atcerēsies dažādos veidos un viens no tiem – dīvaini un unikāli ēdienu jaunumi no visas pasaules. Daži bija krāsaini, daži izaicinoši, taču vii bija tādi, kuru katrs no mums labprāt pamēģinātu.

1. Zeltā klāts saldējums no Japānas

Japānā un Malaizijā sāka tirgot luksusa klases saldējumu – zelta lapu konusu. Ēdamais zelts simbolizēja valstu jaunatni un tika pārdots par nieka deviņiem Eiro.

2. Suši virtuļi no Austrālijas

Sems Mērfijs radīja ko patiesi unikālu, virtuļus ar jēlu zivi – suši. Tos taisa no rīsiem un pārklāj ar interesantām jūras veltēm, kā piemēram, zivi, vasabi un ingveru.


3. Krāsainā maize no Japānas

Japāna atkal iedvesmo. RAN uzņēmums saka veidot ļoti jautru un interesantu maizi, kuru iekrāsoja visas varavīksnes krāsās ar dabīgām krāsvielām.

 4. Šiki kokteiļi no Ņujorkas

Ņujorkā cilvēkiem bieži vien nav laika. Kāds uzņēmums, par to domājot, piedāvāja kokteiļus, kuros ir samalta veselas dzimšanas dienas tortes, cepumi vai šokolādes batoniņi.

5. Karamelizēta bekona virtuļi no Minesotas, ASV

Minesotas štata tirdziņos tika reklamēti 32 jauni ēdienu, tajā skaitā eļļā cepti načo un bekona virtuļi. Tos pasniedza ar sarkanvīnu, lai radītu patiesi neaizmirstamu prieku ēdājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mirage Jazz orchestra koncerts  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
11. oktobrī plkst. 19.00 aicinām uz Mirage Jazz orchestra koncertu Mazsalacas Kultūras centrā “Tā skan dzīve”. | Skatīt vairāk
no 15 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR
Skolēnu brīvlaika piedāvājumi- ar lidojumu Estravel Latvia
Nenokavējiet rezervēt atpūtu skol/enu brīvlaikā // Īpaši piedāvājumi sākot no 3 naktīm! // Neatieciet uz pēdējo mirkli! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Uzņēmumi


Želesa
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.22237802sec.