Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni iegūst.

Jocelyn Myers – Adams ir pavāre Camissa Brasserie restorānā, Keiptaunā. Un viņa ir nākusi klajā ar kādu ideju, kuru noteikti vajadzētu aizņemties arī dažam labam Latvijas restorānam – viņa dodas kopā ar saviem klientiem pēc svaigām ēdiena sastāvdaļām savam restorānam.

Viesi arī tiek aicināti uz virtuvi, lai kopīgi pagatavotu iegūtās sastāvdaļas.

Šefpavāre arī atzīst, ka Keiptauna ir labākā vieta visā pasaulē, kur iegūt svaigas sastāvdaļas ēdieniem.

Kuros restorānos, pēc jūsu domām, ir iespējams baudīt vislabākos ēdienus no Latvijā iegūtajām sastāvdaļām?

Vairāk par restorānu šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2025 - 22.09.2025 Mozuo tradiceju škola mozajim  Krāslavas TIC
21. septembrī plkst. 12.00 muzejs "Andrupenes lauku sēta" aicina uz “Mazās tradīciju skolas” LIELO TIRGU! Laipni lūgti! | Skatīt vairāk
Dabas parks “Silene” TAKA
“Silene” – dabas parks, kas atrodas Augšdaugavas novada Demenes un Skrudalienas pagastā pie Baltkrievijas robežas, Silenes mežu masīva DR daļā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.09.2025 - 26.09.2025 Vasarīgais novembris Taizemē! Atlantic Travel
➤ Izlidošana 06.11. – 13 naktis | Skatīt vairāk
no 1339 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


View Restaurant & Lounge
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32448506sec.