Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni iegūst.

Jocelyn Myers – Adams ir pavāre Camissa Brasserie restorānā, Keiptaunā. Un viņa ir nākusi klajā ar kādu ideju, kuru noteikti vajadzētu aizņemties arī dažam labam Latvijas restorānam – viņa dodas kopā ar saviem klientiem pēc svaigām ēdiena sastāvdaļām savam restorānam.

Viesi arī tiek aicināti uz virtuvi, lai kopīgi pagatavotu iegūtās sastāvdaļas.

Šefpavāre arī atzīst, ka Keiptauna ir labākā vieta visā pasaulē, kur iegūt svaigas sastāvdaļas ēdieniem.

Kuros restorānos, pēc jūsu domām, ir iespējams baudīt vislabākos ēdienus no Latvijā iegūtajām sastāvdaļām?

Vairāk par restorānu šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.12.2025 - 26.12.2025 Grupas “Labvēlīgais Tips” VECGADA ŠOVS Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.decembrī 19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks grupas “Labvēlīgais Tips” VECGADA ŠOVS “LAI LAIME NEPĀRIET 2026”. | Skatīt vairāk
no 25 EUR
Bebra ekspozīcija Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Dvietes senlejas informācijas centrā ‘’Gulbji’’ izveidota Bebrenes simbola un Dvietes palienes iemītnieka bebra ekspozīcija,kura iepazīstina ar | Skatīt vairāk
Jaunā gada sagaidīšana Liepājā Liepājas reģiona TIB
Zvaigžņota Jaunā gada sagaidīšana Rožu laukumā aicina liepājniekus un pilsētas viesus uz krāšņu muzikālo programmu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Liepupes muiža
,


il Sole
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25048709sec.