Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni iegūst.

Jocelyn Myers – Adams ir pavāre Camissa Brasserie restorānā, Keiptaunā. Un viņa ir nākusi klajā ar kādu ideju, kuru noteikti vajadzētu aizņemties arī dažam labam Latvijas restorānam – viņa dodas kopā ar saviem klientiem pēc svaigām ēdiena sastāvdaļām savam restorānam.

Viesi arī tiek aicināti uz virtuvi, lai kopīgi pagatavotu iegūtās sastāvdaļas.

Šefpavāre arī atzīst, ka Keiptauna ir labākā vieta visā pasaulē, kur iegūt svaigas sastāvdaļas ēdieniem.

Kuros restorānos, pēc jūsu domām, ir iespējams baudīt vislabākos ēdienus no Latvijā iegūtajām sastāvdaļām?

Vairāk par restorānu šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Subates Ezermalas parks TAKA
Subates Ezermalas parks ir vasaras sezonas iecienītākais subatiešu un viesu objekts. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! Restorāns VULFS Cesvaines pilī! Madonas TIC
Cesvaines pils labajā spārnā renovētajās pagraba telpās apmeklētājus uz jaunu garšu piedzīvojumu aicina restorāns VULFS un šefpavārs JURIS | Skatīt vairāk
Slutišķu gravu taka TAKA
Interesants pastaigu maršruts atrodas ļoti gleznainā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.07.2025 - 31.07.2025 Agras rezervācijas periods  Atlantic Travel
TENERIFE - Sala piedāvā daudz iespēju un aktivitāšu! | Skatīt vairāk
no 845 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Bellevue Park Hotel Riga
,


Pullman Riga Old Town semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88057303sec.