Autors: BalticTravelnews.com
Avots: BalticTravelnews.com/Smartertravel.com
Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī! Starp tiem noteikti atradīsi ne tikai īpaši pagatavotus rāpuļus, dzīvniekus, bet arī augļus.
Tarantuls Kambodžā
Reklāma
Citi saka, ka labākais veids kā pārvarēt bailes, ir stāties tām tieši aci pret aci. Un, ja ir bail no zirnekļiem, tad iespējams maltītē apēst kādu tarantuli, palīdzēs tās pārvarēt. Ceļojot uz Kambodžu, pavisam noteikti saņemsi uzaicinājumu kādā no restorāniem nobaudīt šo daudzkājaino radījumu. Tie, kuri ir uzdrošinājušies pagaršot tarantuli, saka, ka tieši tā kājas ir visgaršīgākā tā daļa!
Cepta jūrascūciņa Peru
Jūrascūciņa Peru ir vairāk pamatēdiens nekā mājdzīvnieks. Pasūtot šī dzīvnieka gaļu maltītē, tas tiks pasniegts cepts un saplacināts. Peru šo mājdzīvnieku ir iecienījuši, jo tā gaļa satur daudz olbaltumvielas un ir ar zemu holesterīna līmeni.
Klints kalnu austeres Amerikas Savienotajās Valstīs
Jūras velšu cienītāji – nesaceraties! Klints kalnu austeres nenozīmē jūras veltes, bet gan eļļā cepti buļļa sēklinieki. Tos restorāna klientiem pasniedz kopā ar mērci.
"Shikaro" Japānā
Ja kaviārs ir zivju ikri, tad "shairo" ir, tā teikt, otrā daļa, kas radusies zivju mazuļu radīšanas procesā. Šo ēdienu pasniedz neapstrādātu vai ceptu – kā klients vēlas!
"Jell-O" Teksasā
Ēdiens "Jell-O", ko var baudīt, esot Teksasā, nozīmē eļļā vārītus ķiršus. Tos papildina ar pūdercukuru, putukrējumu un svaigiem ķiršiem. Šis neparastais salikums noteikti ir jānogaršo ceļojot uz mežonīgo Teksasu!
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.