Ar Latvijas sportistu dalību Parīzē atklās olimpiskās spēles

Ar Latvijas sportistu dalību Parīzē atklās olimpiskās spēles

Jau 2024. gada 26. jūlijā Parīzē atklās olimpiskās spēles. Šoreiz valstu parāde būs pavisam savādāka, nekā iepriekš pieredzēts, proti, atlēti ar laivām dosies pa Sēnas upi, un klātienē pat bez maksas grandiozo atklāšanas ceremoniju varēs vērot ap 200 tūkstošiem skatītāju.

Tiem, kam interese sports un nav iespēju būt Parīzē, krāšņo ceremoniju, kā arī sportistu startus, varēs vērot Latvijas Televīzijas translācijās LTV1 un LTV7 kanālos, kā arī portālā LSM.lv.

Atklāšanas parāde sāksies plkst. 20.30 pēc Latvijas laika. Laivas ar atlētiem dosies pa Sēnas upi no Austerlicas tilta līdz pat Trokadero laukumam. Latvijas delegācijā karognesēji būs pludmales volejboliste Tīna Laura Graudiņa un 3x3 basketbolists Nauris Miezis.

Parīzē Latviju pārstāvēs 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

Šīs būs pirmās olimpiskās spēles, kur Latviju pārstāvēs brālis un māsa – 3x3 basketbolists Kārlis Lasmanis un trīssoļlēcēja Rūta Kate Lasmane.

Olimpiskās spēles norisināsies līdz 11. augustam. Iespēju robežās par lielākajiem Latvijas atlētu panākumiem Jūs informēs arī Travelnews.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3. augustā "Iepazīsti Sendvieti!"  TAKA
3. augustā pulksten 14.00 pie Dvietes muižas ēkas iepazīsim Sendvietes vērturi, apskatīsim noslēpumaino "Akāciju" pagrabu un baudīsim M. Fogelmanes | Skatīt vairāk
2 nakšu SPA atpūta pārim, Igaunija Estravel Latvia
2 naktis 2 personām - nakšņošana viesnīcā, brokastis, vakariņas un Spa atpūtas piedāvājums ar procedūrām | Skatīt vairāk
no 676 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.82696581sec.