Interesanti uzzināt: TOP5 naktsmītnes ar spokiem Eiropā

Interesanti uzzināt: TOP5 naktsmītnes ar spokiem Eiropā

Tuvojoties veļu laikam, kad pamazām zūd robežas starp īstenību un citu realitāti, īstais laiks izbaudīt spoku stāstus un, iespējams, tos pat izdzīvot. “Icon Life” apkopojis sarakstu ar 5 naktsmītnēm Eiropā, kas var lepoties ar saviem spokiem un iedzīt šausmas nakšņotājos.

Viesnīca “The Langham”, Londonā, Anglijā

5* viesnīca “The Langham” ir grezna viesnīca Vestendas centrā Londonā, tā uzcelta 1865. gadā un piedāvā teju pustūkstoti greznu istabiņu. Tiek uzskatīts, ka šī ir spoku pārpilnākā viesnīca Londonā. Klienti ir vēstījuši par izlietnēm, kurās naktīs sāk tecēt ūdens, cauri sienām un gaiteņos iznirst spocīgas cilvēku figūras, kā arī ir novērota strauja gaisa temperatūras pazemināšanās. Tiek uzskatīts, ka aktīvākais spoks šajā naktsmītnē ir vācu princis, kurš izmeties ārā pa šīs viesnīcas logu.

Dragsholmas pils Dānijā

Dragsholm Slot pils ir viena no senākajām ēkām Dānijā, kas uzcelta jau 12. gadsimtā kā karaliskās ģimenes mājvieta. 1536. gadā pils tika izmantota kā cietums. Kad Zviedrija iebruka Zēlandē Dānijas un Zviedrijas kara laikā, pils tika nopostīta un atjaunota vien 1694. gadā. Tiek mēļots, ka šajā pilī mitinās vairāk nekā simts spoki, no kuriem slavenākais ir “Baltā lēdija”. Tā ir muižnieku meita, kura palikusi stāvoklī. Uzzinot par grūtniecību, ģimene viņu ieslodzīja cellē un tur arī atstāja. Pils apmeklētāji vēsta, ka reizumis naktī dzirdamas skumjas sievietes vaidas.

Karostas cietums Liepājā, Latvijā

Karosta piedāvā izbaudīt nakti aiz restēm – hostelis – cietums. Sākotnēji Karosta bija nacistu un padomju militārais cietums, un daudzi no ieslodzītajiem dienasgaismu tā arī vairs neieraudzīja. Viesi ir ziņojuši, ka šajā naktsmītnē reizumis pašas atveras durvis, norādot, ka spokojas iepriekšējie iemītnieki.

Tullohas pils Skotijā

Tullohas pils, kas tagad ir viesnīca, uzcelta 12. gadsimtā, un tā esot pilna ar spokiem. Slavenākais no tiem ir “Zaļā lēdija”. Ja tic leģendai, Zaļā lēdija ir Elizabete Deividsone – pusauga meitēns, kas pieķēra savu tēvu kopā ar pils kalponi. Panikā skrienot atpakaļ uz savu istabu, viņa paklupa, nokrita un salauza sprandu. Cilvēki ziņo par skaļiem blīkšķiem un čīkstēšanu viesnīcas gaiteņos. Ja vēlaties nakšņot Zaļās lēdijas istabā, tad jāpieprasa 15. numuriņš.

“Marmaid Inn” Anglijā

Viesnīca uzcelta pirms vairāk nekā 600 gadiem. Vēsturiski tajā mitinājusies kontrabandistu grupa, kas nelegāli Anglijā ieveda tēju, brendiju un citu kontrabandu. Ir redzēti spoki, kas klaiņo pa naktsmītnes istabām, sēž pie kamīna “The James” istabā. Viesi arī ziņojuši par šūpuļkrēsliem, kas paši no sevis šūpojas, aukstām gaisa plūsmām un pudelēm, kas atsitas pret grīdu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
-50% Eksotiskiem Deluxe kruīziem 2025.gadā Estravel Latvia
Nelielas ostas, salas, vairākas valstis ceļojuma laikā + izcila apkalpošana un gastronimiskais piedzīvojums // Atlaide Oceania kruīziem līdz 31.10. // | Skatīt vairāk
no 2409 EUR
20-30% atlaide Deluxe kruīziem ar Ponant Estravel Latvia
Rudens un Ziemas kruīzi aizvadot 2024. gadu. Neaizmirstami pavadītam medusmēnesim vai sen kārotajām brīvdienām! | Skatīt vairāk
no 1780 EUR
Kafejnīcas un krogi Buskas novadā Bauskas TIC
Kādā no 23 kafejnīcām un krogiem noteikti atradīsi ēdienu arī savām vēlmēm! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43297601sec.