Avots: Travelnews.lv/Spiegel.de
Jau vairākus gadus pavāri cīnās par dārgākā deserta slavu. Pašlaik Ņujorkas restorāns "Serendipity 3" prezentēja šokolādes krēmu, kurš restorāna viesim izmaksā 25 000 ASV dolāru. Desterta nosaukums ir "The Frrrozen Haute Chocolate" un tas ir dārgākais deserts, kas reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā. Deserta pamatā ir rets kakao, trifeles un ēdamais zelts. Tas tiek pasniegts saldētā veidā. Kakao ir iegūsts no 14 valstīm. Tas tiek pasniegts zelta traukā ar dimantiem. Ēdamkarotīte ir no zelta un to viesis par atmiņu drīkst paturēt sev.
Sīkāka informācija: www.serendipity3.com
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.