Autors: Travelnews.lv/Ilovecz.ru
Restorāns Švejk Restaurant, kurš piedāvā saviem viesiem tradicionālo čehu virtuvi un atmosfēru, šogad ir saņēmis atzinību kā labākais restorāns ar veiksmīgāko gastronomisko koncepciju. Pazīstamā čehu gastronoma Jaroslava Varšata „Bronzas” plāksni restorānam piešķīra specializētais viesnīcu un restorānu biznesa žurnāls „Food-Service”.
Restorānu tīkls Švejk Restaurant (U Zeleneho stromu) tika atvērts 2002.gadā. Frančīzes tīkla koncepcija ir balstīta čehu tradicionālo virtuvi un tā ir veiksmīgi aizpildījusi šo uzņēmējdarbības nišu. Kopumā Čehijā jau darbojas 46 šī tīkla restorāni. Kā atzīst restorānu tīkla vadītājs, tad veiksme ir tieši vecās Austrijas – Ungārijas atmosfēra, kas ļauj viesiem patīkami pavadīt laiku restorānā, baudot labu maltīti.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.