Francijā katrs ceturtais restorāns pārkāpj higiēnas normas

Francijas Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministrijas pārbaudē ir konstatēts, ka katra ceturtā ēdināšanas iestāde nepilda pilnā mērā higiēnas noteikumus. Ministrija pārbaudīja 9400 ēdināšanas uzņēmumus un 2 600 no tiem bija konstatēti būtiski higiēnas trūkumi. Lielākie pārkāpumi saistās ar vecu pārtikas preču lietošanu uzņēmumā, tualešu, virtuves telpu un darba apģērba tīrību. Pārtikas inspektori konfiscēja 30 tonnas pārtikas, kas bija jau nederīga lietošanai 550 uzņēmumos. Par ļoti lieliem pārkāpumiem 37 uzņēmumi tika slēgti.

Ministrija atzīmē, ka pagājušajā gada pārbaudē bija līdzīgs “pieķerto” uzņēmumu skaits, taču šogad ir konstatēts daudz lielāks nederīgās pārtikas daudzums uzņēmumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Paula Sukatnieka mājas “Apsītes” Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Latvijas vīnogu tēvs – Pauls Sukatnieks – meistars, kas spēja pakļaut vīnogu, dienvidu saules mīluli. | Skatīt vairāk
Z/S “Egles” senlietu privātkolekcija Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Te apskatāmi dažādi senie lauksaimniecības darbarīki: gan gadsimtiem seni eksponāti un zirglietas, gan pirmās mehanizētās iekārtas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91325188sec.