Parīzē un tās apkārtnē no 17 līdz 23.oktobrim notiks gastronomisks gadatirgus, kurā varēs iepazīties ar zemnieku saimniecību kulinārijas sasniegumiem. Gardēži jau zina, cik daudzveidīga ir franču virtuve, un lai visu, kas tiek piedāvāts, arī nogaršotu vajadzētu vismaz vienu gadu. Gadatirgus „Pari Fermier” notiek sešas reizes gadā, četru dienu garumā. Oktobrī uz gadatirgu, kur tiek piedāvāta viskvalitatīvākā prece, sabrauc vairāk kā 200 zemnieku saimniecības no 21 reģioniem.
Gadatirgus pulcina arī pasaulē slavenus pavārus, kuri gadatirgus laikā sniedz dažādus kulinārijas mācību stundas, izmantojot tirgū nopirktās preces. Tāpat notiek dažādas degustācijas.
Sīkāka informācija: www.parifermier.com
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.