Korpulentai pasažierei lidsabiedrība piedāvā iegādāties 2 aviobiļetes

Kāda sieviete ASV nolēmusi griezties tiesā pēc tam, kad aviokompānijas darbinieki viņu nodēvējuši par "pārāk lielu, lai lidotu", kā situācijas risinājumu piedāvājot divu aviobiļešu iegādi.

Kenlija Tigemena apgalvo, ka Southwest Airlines piekopj strīdīgu politiku, kas ir diskriminējoša pret korpulentiem pasažieriem. Viņa arī atzīst, ka tādējādi aviokompānija ignorējusi sievietes "konstitucionālās tiesības".

Sieviete nolēmusi nepiedzīt materiālu kompensāciju par notikušo, taču vēlas, lai tiktu radīti visu aviotūrisma nozari aptveroši standarti, kas attiecas uz cilvēkiem ar lieko svaru, lai nākotnē nebūtu jāpiedzīvo līdzīgas situācijas.

Tigemenas kundze un viņas māte apgalvo, ka 2011. gadā Dalasas lidostā kāds Southwest Airlines darbinieks viņas diskriminējis, izsakot negatīvas piezīmes par abu sieviešu ķermeņu aprisēm.

"Pēc tam es pajautāju, kādi ir svara ierobežojumi. Viņš atbildēja, ka nezina, tikai piebilda, ka esam pārāk resnas, lai lidotu," atzīst Tigemena.

Pēc aptuveni 45 minūšu ilgas vārdu pārmaiņas iejaucies cits aviokompānijas darbinieks, un sievietēm beidzot ļauts iekāpt lidmašīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvartets Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13.oktobrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centra Mazajā zālē norisināsies Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvarteta (Francija) “ENTRE LES TERRES” | Skatīt vairāk
15 EUR
Alinas Petkunes personālizstāde «Visums» Park Hotel Latgola
Mākslinieces Alinas Petkunes personālizstāde „Visums” viesnīcas vestibilā 1.stāvā līdz 21.10.2024 | Skatīt vairāk
Atslodzes diena veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Izbaudiet vienu vērtīgu dienu, kas nāks par labu Jūsu veselībai. Ārsta konsultācija, dūņu aplikācijas, minerālūdens vanna, masāža. Programmas | Skatīt vairāk
50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 30.09.2024 2025.g.vasaras ceļojumu agrā rezervēšana! Latvia Tours
🔥💦Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer ātri! 👉 Avansa maksājums - tikai 10% | Skatīt vairāk
no 399.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.76564622sec.