Vīrietis Čīlē divus mēnešus spiests nakšņot lidostā

Kā izrādās, dzīvošana lidostā nebūt nav tik aizraujoša, kā tā atspoguļota Stīvena Spīlberga 2004. gada filmā "Lidosta" ("The Terminal") ar Tomu Henksu galvenajā lomā.

Šādu pieredzi guvis spāņu tūrists Rodrigo Ben-Azuls, par kura mājvietu uz jau vairāk nekā diviem mēnešiem piespiedu kārtā kļuvusi Santjago lidosta Čīlē. Rodrigo šeit ieradies no Spānijas, lai risinātu domstarpības ar šeit dzīvojošo ģimeni. Diemžēl iecerēto nav bijis iespējams īstenot, un galu galā vīrietis bijis spiests atgriezties lidostā pilnībā bez naudas.

Kā ziņots vietējā laikrakstā, Rodrigo pārtikas un cigarešu izsmēķu meklējumi Santjago lidostā jau kļuvuši par visai ikdienišķu skatu. Naktis viņš spiests pavadīt dažādos lidostas ēku stūros.

Velkot paralēles ar Henksa atveidotā tēla darbībām populārajā filmā, Ben-Azuls pelna kabatas naudu, bagāžas ratus atgriežot glabāšanas telpā un no tiem izvelkot atstātās monētas.

Rodrigo nezina, cik ilgu laiku viņam vēl būs nepieciešams uzturēties lidostā – vīrietis šobrīd gaida, kad viņa ģimene no Spānijas atsūtīs nepieciešamo naudas summu atpakaļceļam.

Tiesa gan, tūristiem visai bieži gadās ilglaicīgi nakšņot lidostās – piemēram, 2011. gadā poļu tautības ceļotājs bez jebkādām finansēm bija palicis iesprostots kādā Brazīlijas lidostā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Ērģeļmūzikas festivāls ORGANismi! Rēzeknes pilsētas TIC
10. – 18. oktobrī Latgales vēstniecībā GORS norisināsies 9. Starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls “ORGANismi”. | Skatīt vairāk
Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR
Vai esi gatavs ienākt rudenī? - SPA  Estravel Latvia
Dienas SPA, Ģimenes atpūta, rekalsācija, Baltija, Itālijas termālie ūdeņi... // SPA pieredze ir tik dažāda... Ienāc sasildīties! | Skatīt vairāk
no 50 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.73695803sec.