Britu tūristus Spānijā arestē par neesošas paeljas apēšanu

Kāds britu tūristu pāris, kuri bija sūdzējušies par nepasūtītas paeljas pievienošanu viņu rēķinam restorānā Spānijā, nonākuši apcietinājumā.

Pēc pusdienām restorānā "Granada" 2013. gada maijā Džefs Kokss un Bridžeta Kījza pamanīja, ka viņu rēķinam pieskaitīti 15 eiro par paelju, kuri abi nebija ne pasūtījuši, ne apēduši. Pāris sūdzējās viesmīlim, paskaidrojot, ka paelju viņi nav pat redzējuši, taču viņš drīz vien esot sadusmojies.

"Mēs iebildām, ka paelju nepasūtījām, bet viesmīlis pamatīgi aizsvilās. Par rēķinu maksājām 105 eiro, taču viņš vēlējās saņemt 120," Kokss atzinis Lielbritānijas laikrakstam Dorking Advertiser.

"Situācija kļuva nedaudz nepatīkama, un viņš solīja izsaukt policiju. Mēs neiebildām, jo bijām pārliecināti, ka likumsargi būs vienisprātis ar mums."

Tomēr policija abus tūristus arestēja.

Nākamajā dienā pāris uzzināja, ka viņi tiek apsūdzēti restorāna krāpšanā, par pretošanos arestam un uzbrukumu policijas virsniekam. Drīz vien viņiem nozīmēja tulku un advokātu.

Par laimi, apsūdzība tika atcelta, pirms lieta nonāca tiesā. Tomēr spāņu prokurors lēma, ka abiem jāsamaksā naudassods aptuveni 80 eiro un kompensācija teju 250 eiro apmērā.

Pēc notikušā Kokss atzina: "Esmu parasts, cienījams vidusslāņa pilsonis, kurš nekad iepriekš nav nonācis konfliktā ar likumu. Tas ir rupjš apvainojums."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 30.09.2024 2025.g.vasaras ceļojumu agrā rezervēšana! Latvia Tours
🔥💦Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer ātri! 👉 Avansa maksājums - tikai 10% | Skatīt vairāk
no 399.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30366492sec.