Taizemē sadur amerikāņu tūristu, kurš atteicies pārstāt dziedāt

Trīs taizemiešu mūziķi kāda populāra kūrorta bārā līdz nāvei sadūruši amerikāņu tūristu, jo viņš pēc vīriešu lūguma atteicies pārstāt dziedāt.

51 gadu vecais Bobijs Rejs Kārters mira pēc diviem naža dūrieniem krūtīs, kamēr viņa dēls, 27 gadus vecais Ādams, cieta no dūriena rokā. Abiem tūristiem uzbruka vietējās mūziķu grupas dalībnieki Ao Nangas pludmalē, Krabi kūrortā.

Kā ziņojuši policijas pārstāvji, visi trīs mūziķi notikuma vietā tikuši arestēti un apsūdzēti par amerikāņu tūristu saduršanu.

Policijas ziņojumā norādīts, ka Kārters bija pievienojies mūziķiem uz skatuves, lai dziedātu līdzi. Taču drīz vien izcēlās ķilda, jo vīrietis atteicies pārstāt dziedāt brīdī, kad grupa vēlējusies atpūsties.

Bāra "Longhorn Saloon", kur noticis incidents, tīmekļa vietnē norādīts, ka atpūtniekiem kā viena no izklaidēm pieejama dalība muzicēšanā uz skatuves, piebilstot, ka bārs nodrošina "labu mūziku, jautrību un draudzīgu personālu".

"[Kārters] un viņa dēls uzsāka strīdu ar visiem trim mūziķiem pēc tam, kad vīrietis atteicās pārstāt dziedāt, kamēr mūziķi vēlējās uz brīdi atpūsties," atzinis Krabi tūrisma policijas pulkvežleitnants Atapongs Sendžavuts. "Pēcāk viņš grupas locekļiem pieprasīja atgriezt iepriekš iedoto dzeramnaudu. Taču liktenīgais kautiņš izcēlās ārpus bāra. Vīrietis tika divreiz sadurts – viņš gāja bojā ceļā uz slimnīcu."

Pēdējo mēnešu laikā Taizeme izpelnījusies nopēlumu par vietējo iedzīvotāju bieži vien neiecietīgo attieksmi pret ārzemju tūristiem. Reģistrētas neskaitāmas sūdzības – par krāpniecību ūdensmotociklu nomas punktos, nekvalitatīvu alkoholu, zādzībām, uzbrukumiem un pat izspiešanu, kurā bijuši iesaistīti policijas darbinieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
EMILIJA | Akustikais solokoncerts Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12. oktobrī, 18:00 ielūdzam uz X-faktora 5.sezonas uzvarētājas, EMILIJAS akustisko solokoncertu Akustikā! | Skatīt vairāk
20 EUR
Nakts Velobums Liepājas reģiona TIB
27. septembris, solās būt īpaša, jo no pulksten 20 Liepājas ielas pārņems Nakts Velobums – velorogaininga sacensības, kas noslēgs aktīvo | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.09.2024 - 30.09.2024 Rudens kolekcijas 50 outlet veikalos ViaJurmala
Apmeklē 50 outlet veikalus Via Jurmala Outlet Village un atklāj jaunās rudens kolekcijas – stilīgi apģērbi, aksesuāri un daudz kas cits par outlet | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02392507sec.