Francijas ministri aicina vietējos iedzīvotājus būt viesmīlīgākiem

Cerībā piesaistīt vismaz 100 miljonus ārvalstu tūristu gadā, Francijas ministri mudinājuši iedzīvotājus būt draudzīgākiem un viesmīlīgākiem pret ārzemniekiem.

Kā nesen notikušā nacionālā tūrisma konferencē Parīzē norādījusi valsts ārējās tirdzniecības ministre Flēra Pelerāna, francūžiem ar steigu jāatbrīvojas no iemantotās reputācijas, ka viņi mēdz būt neviesmīlīgi un pat rupji pret tūristiem. "Tā ir pavisam vienkārša loģika, jo nelaimīgs tūrists šeit vairs nekad neatgriezīsies," viņas sacīto papildinājis ārlietu ministrs Lorāns Fabiuss.

Jau patlaban Francija ir tūristu apmeklētākā valsts pasaulē – 2012. gadā šeit ieradās 83 miljoni ārzemju viesu. Tomēr nu valdība uzstādījusi mērķi līdz 2015. gadam piesaistīt 100 miljonus ārvalstu tūristu, norādījis Fabiuss. 

Ar visaptverošu tūrisma attīstības plānu Francijas valdība nākusi klajā pēc tam, kad vairākos starptautiskos pētījumos tika noskaidrots, ka Parīze ir viena no tūristiem naidīgākajām pasaules pilsētām. Piemēram, pirms diviem gadiem Parīzes transporta operatora "RATP" veiktā pētījumā atklājās, ka 97 procenti parīziešu citus pilsētniekus uzskata par "neaudzinātiem un nelaipniem", savukārt portāla "TripAdvisor" aptaujā ceļotāji no visas pasaules Parīzi nodēvēja par tūristiem nedraudzīgāko Eiropas pilsētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68082404sec.