Autors: Kristīna Jacuka/Daiga Bazule
Avots: Visitljubljana.com
"Open Kitchen" (tulk. no angļu valodas - atvērta virtuve) ir pārtikas tirgus, kur apmeklētāji var izbaudīt svaigu ēdienu, ko pagatavojuši dažādi slovēņu šefpavāri turpat uz vietas – kiosku stendos.
No marta vidus līdz pat oktobrim "Open Kitchen" ietvaros var izmēģināt ēdienu gan no slovēņu, gan no dažādu valstu virtuvēm, kā arī apgūt dažādus ēdiena pagatavošanas veidus.
Reklāma
Piedāvātā ēdiena klāsts ir plašs un daudzveidīgs. Katru piektdienu tirgū var aplūkot dažādus pakalpojumu sniedzējus – mūsdienīgus restorānus, tradicionālās slovēņu gostilņas un pašnodarbinātus šefpavārus.
Ēdiena pagatavošana risinās mūzikas dažādu izpriecu pavadījumā.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.