Bijušais «Facebook» darbinieks būvē nākotnes viesnīcu

Jaunajā Palmspringsas viesnīcā "Arrive" Kalifornijā, ignorējot tradicionālo servisu, ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību tiek mēģināts radīt vidi, kura tūristam būtu ērtāka un stilīgāka.

Pagaidām var tikai iztēloties, ka sēžot bārā un malkojot kokteili, viesis tiek vienlaicīgi piereģistrēts viesnīcā un bārmenis tam uzreiz izsniedz numuriņa atslēgas, taču tā ir realitāte, kas sabiedrību sagaida jau 2015. gada nogalē, kad koncepta viesnīca "Arrive" pirmo reizi vērs durvis apmeklētājiem.

Viesnīcas dibinātājs ir Ezra Kallahans, viens no cienījamākajiem "Facebook" kompānijas bijušajiem darbiniekiem. Pēc vairāku gadu darba pie produkta, kas ir viss par un ap cilvēku virtuālo saikņu un komunikācijas stiprināšanu, Ezram Kallahanam šķiet aizraujoša doma radīt fizisko telpu, kas pildītu līdzīgas funkcijas.

Viesnīcas īpašnieks nedomā atteitkies no ikdienišķiem viesnīcas personāla pakalpojumiem, bet gan optimizēt darbu un tūristu atpūtu, piemēram, aizstājot parasto tālruni, kurš novietots recepcijā vai uz rakstāmgalda viesnīcas numurā, ar "gudrajām" tehnoloģijām, ko mūsdienās sabiedrība pieradusi izmantot katru dienu. Klientam nebūs jāzvana pa telefonu vai jādodas lejā uz recepciju pie viesnīcas darbinieka, lai nodotu ziņu. Tieši pretēji, klients varēs vienkārši no savas viesnīcas istabas nosūtīt e-pastu vai īsziņu, kas nepārtraukti tiks darbinieku uzraudzītas. Mērķis ir padarīt patīkamu tūristu apmešanos viesnīcā, maksimāli iztiekot bez garlaicīgām un nogurdinošām viesnīcas formalitātēm.


Tehnoloģiju attīstība un cilvēku vēlmes, liek uzņēmumiem pielāgoties straujai, mainīgai videi. Par to, kā neatpalikt un attīstīties līdzi laikam, tiks runāts arī Travelnews.lv rīkotajā semināra "Sociālo tīklu jaunākās tendences un praktiski risinājumi". Vairāk informācijas par semināru un reģistrācija šeit: tūrisma seminārs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Īru deju šovs RHYTHM OF THE DANCE Valmieras novada Tūrisma pārvalde
9.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā uzstāsies leģendārais īru deju šovs RHYTHM OF THE DANCE, atzīmējot savu 25. gadu jubileju. | Skatīt vairāk
no 30 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.13996696sec.