Apmeklētāju netrūkst, bet restorānu bizness uz izdzīvošanas sliekšņa

“Kad bija pandēmija, domājām, ka sliktāk nevar būt,” Err.ee citā Igaunijas restorānu biznesa pārstāvi, šefpavāru Pāvelu Gurjānovu. Izrādās, var būt arī sliktāk - tagad esot īsta cīņa par izdzīvošanu.

Restorānu biznesa pārstāvis norāda, ka Igaunijā cilvēki turpina apmeklēt restorānus, taču nauda, kuru viņi atstāj par maltīti, ir krietni mazāka. Proti, ja iepriekš tika pasūtītas četru un piecu kārtu maltītes, kā arī dzērieni, tad tagad tās ir divu kārtu maltītes, un labākajā gadījumā viens dzēriens.

Igaunijā plāno palielināt nodokļus, un arī tas ir kā trauksmes signāls ēdināšanas biznesam, jo cilvēkiem paliks vēl mazāk naudas tēriņiem, bet restorāni būs spiesti pacelt cenas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.12.2025 - 26.12.2025 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Serumnīca “Dzīvie” Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Serumnīcā “Dzīvie” iepazīsiet senās mājas vēsturi, īpašo un netipisko arhitektūru, kā arī uzzināsiet, kā norisinās unikālā serumkrēma | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.35808802sec.