Atsāks darboties Gaujas tramvajs Valmierā

15. maijā Valmierā savu otro sezonu sāks vienīgais Gaujas tramvajs Latvijā, aicinot interesentus arī šogad iepazīt Valmieru no neierasta skatu punkta. Siltajā sezonā interesentiem tiks piedāvāta iespēja izvizināties vēl garākā braucienā. Gaujas Tramvajs ir pagarinājis savu līniju un maršrutā no Kazu krācēm līdz pat Dzelzs tiltam tas vizinās savus pasažierus 40 minūtes.

Gaujas tramvajs kursēs Valmieras pilsētas centrā noteiktos publisko braucienu laikos, aicinot pilsētniekus un viesus profesionāla gida – Gaujas tramvaja vadītāja vadībā iepazīt ievērojamākos Valmieras apskates objektus no Gaujas. Organizētās grupas ir aicinātas izbaudīt neparastu pasākumu uz peldlīdzekļa, izvēloties arī īpašas tematiskās programmas sadarbībā ar citiem Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma uzņēmējiem. Interesentu grupām piedāvājumā Gardēžu vakariņas ar restorānu "Rātes Vārti", Itālijas vakars ar "Vīnkalniešiem", vīna degustācijas, kāzu izbrauciens, bērnu ballītes, tējas dzeršanas rituāli sadarbībā ar Valmieras muzeju un citas iespējas. Tramvajs vienlaicīgi var uzņemt 22 pieaugušus pasažierus, savukārt kopā ar bērniem pasažieru skaits var būt pat līdz 30 personām.

Kā ziņots jau iepriekš, pirmā ūdens tramvaja līnija tika atklāta pērnā gada vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumā 12. maijā līdztekus tradicionālajam pasākumam "Laivu maršs" un gardēžu pikniks "Ar gardu muti Valmiermuižā". Gaujas tramvajs ir videi draudzīgs "Ežu rūpnīcā" būvēts peldlīdzeklis, kuru uz priekšu virza motors un kas paredzēts izklaides un ekskursiju braucieniem pa Gauju. Tramvaja mājvieta, kā arī vienīgā sākuma un gala pietura ir laivu piestātne Valmieras vecpilsētā.

Rezervācijas un sīkāka informācija pa telefonu 27828221 vai www.ezi.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 ZIIC tematiskās dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Liepājas Zinātnes un izglītības inovāciju centrs izsludina skolēnu vasaras brīvlaika tematiskās dienas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 03.06.2024 Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41176605sec.