Talsu novada jaunieši devušies izzināt Eiropu, ceļojot projekta ietvaros

Talsu novada jaunieši devušies izzināt Eiropu, ceļojot projekta ietvaros

„Talsu Valsts ģimnāzijas atbalsta biedrība”, sadarbībā ar Talsu novada Bērnu un jauniešu centru un biedrību „Baložu pasts” realizē ES programmas „Erasmus+” Discover EU iekļaušanas projektu „Pearl catchers”. Deviņi dalībnieki – septiņi astoņpadsmit gadīgi Talsu novada jaunieši un divas atbalsta personas ir uzsākuši projekta aktivitātes un devušies izzināt Eiropu ceļojot.

Projekta mērķis ir dot iespēju jauniešiem gūt vērtīgas zināšanas, prasmes un pieredzi, izzinot Eiropas piedāvātās iespējas jauniešu personības attīstībai un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Jaunieši devušies projektā trīs grupās, no kurām divās ir pavadošā persona, bet vienā jaunieši devušies vieni paši.

Šis projekts ir kā resurss caur kuru jaunieši „mācās darot” – plānojot, piedaloties un pēc tam izvērtējot projekta norisi, tiks gūtas vispusīgas zināšanas un prasmes neskaitāmās dzīves jomās. Dalība projektā jauniešiem uzlabos dzīves kvalitāti un pārliecību, ka iespējams ir ļoti daudz, ja izmanto iespējas un līdzdarbojas.

Šis projekts ir iespēja jauniešiem piepildīt sapni – ceļot un ieraudzīt klātienē vietas, dabu un kultūru, ko līdz šim ir redzējuši tikai filmās, fotogrāfijās un lasījuši grāmatās.

Jaunieši paši ir izstrādājuši ceļojuma maršrutu, kurā jāizmanto vilciena satiksme un jāievēro zaļā dzīvesveida pamatprincipi.

Septembra sākumā visas grupas būs atgriezušās no saviem ceļojumiem un ar nepacietību gaidīsim viņu pieredzes stāstus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ideāls brīvdienu galamērķis, Bodruma! Latvia Tours
Krāšņa atpūta, augstas klases luksus piedāvājums, brīvdienas visizsmalcinātākajai atpūtnieku klasei - tas viss raksturo Bodrumu! | Skatīt vairāk
no 521 EUR
Skolas preču medības ViaJurmala
Sagatavojies skolai izdevīgi outlet ciemata veikalos Piņķos. | Skatīt vairāk
Augusts nāk ar jaunām atlaidēm! Estravel Latvia
Piedzīvojumu ceļojumi lidojumu galamērķos ar atlaidi no 10 -30% - Āzija un Centrālamerika! // Nepalaidiet garām atlaidi savam sapņu ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Jaunums! Gambija - atpūtas ceļojums Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 12 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu // 31.12.2024. - 25.03.2025. | Skatīt vairāk
no 999 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81321478sec.