20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

Kopš 2004. gada 20 oktobrī tiek svinēta starptautiskā pavāru dienu, kuru ieviesa šefpavārs Bils Galahers ar visai cēlu mērķi: atzīmēt profesijas nozīmīgumu un atgādinot par pienākumu savas zināšanas un kulinārijas prasmes nodot tālāk nākamajai paaudzei. 

Pēdējos gados šajā dienā tiek sarūpēti īpaši svētki bērniem – jautras darbnīcas ar mērķi iepazīstināt ar veselīgas ēšanas nozīmi dzīvē.

Šobrīd valdošās neziņas laikā ir ļoti svarīgi saglabāt sevi veselus un mazināt stresu, stiprinot imūnsistēmu. Tādēļ tieši īpaša “stresu pārvaroša” ēdiena lietošana uzturā var palīdzēt šajos laikos.

Šīs starptautiskās pavāru dienas kampaņas tēma ir “Veselīga pārtika nākotnei”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras karstākie datumi aizpildas strauji Kaļķu vārti
Vasaras karstākie datumi aizpildas strauji! Rezervē neaizmirstamu kāzu banketu laicīgi. Rīgas restorāns vecpilsētas vēsturiskajā un darījumu | Skatīt vairāk
Fermentēšanas festivāla galvenā diena! Viesistaba
Ances dabas mājā 2025.gada 25.jūlijā notiks Latvijas fermentēšanas festivāls. Fermentēšana - mūsu veselības un dzīves kvalitātes atslēga. | Skatīt vairāk
79 EUR
Subates Ezermalas parks TAKA
Subates Ezermalas parks ir vasaras sezonas iecienītākais subatiešu un viesu objekts. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41071081sec.