18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē, bet daudzās jo daudzās pasaules valstīs. Pekinas pīles sagatavošanas process sakņojas tradīcijās, kas pilnveidojušās tūkstoš gadu ilgumā.

Lai pagatavotu šo ēdienu, labākā ir baltā Pekinas pīle, kas audzēta 65 dienas. Un arī pats pagatavošanas process klasiski prasa vismaz diennakti, lai pīle būtu pietiekami kraukšķīga un garšu piesātināta.

Kā šo dienu atzīmēt? Ja neizdodas pagaidīt, kad atvērsies robežas un doties ceļojumā uz Ķīnu, tad vismaz noskatīties kādu kino par šo ēdienu, jo pats pagatavošanas process ir gana ilgs, lai to tiešām spētu baudīt vienas dienas laikā. Un restorānu klāsts šobrīd ir gana ierobežots…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🍂 Gatavs rudenim? Mēs noteikti esam!  ViaJurmala
Via Jurmala Outlet Village tevi gaida ar stilīgiem rudens atradumiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.09.2025 - 14.09.2025 Miks Galvanovskis | Roka vakars Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13. septembrī plkst. 19.00 pie Strenču Kultūras centra ROKA VAKARS ar Miku Galvanovski. Akustiskais koncerts. | Skatīt vairāk
 Subates Ezermalas parks TAKA
Subates Ezermalas parks ir vasaras sezonas iecienītākais subatiešu un viesu objekts. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57019091sec.