18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē, bet daudzās jo daudzās pasaules valstīs. Pekinas pīles sagatavošanas process sakņojas tradīcijās, kas pilnveidojušās tūkstoš gadu ilgumā.

Lai pagatavotu šo ēdienu, labākā ir baltā Pekinas pīle, kas audzēta 65 dienas. Un arī pats pagatavošanas process klasiski prasa vismaz diennakti, lai pīle būtu pietiekami kraukšķīga un garšu piesātināta.

Kā šo dienu atzīmēt? Ja neizdodas pagaidīt, kad atvērsies robežas un doties ceļojumā uz Ķīnu, tad vismaz noskatīties kādu kino par šo ēdienu, jo pats pagatavošanas process ir gana ilgs, lai to tiešām spētu baudīt vienas dienas laikā. Un restorānu klāsts šobrīd ir gana ierobežots…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļpolija brīvdienās 15.11.-17.11. Latvia Tours
Atklāj Ziemeļpolijas vilinājumu – majestātiskās pilis, piejūras pilsētas un gleznainos ezerus no Gdaņskas līdz Augustovai. VISAS BRĪVDIENAS! | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.10.2025 - 26.10.2025 Leģendu nakts pilī Ventspils TIC
Livonijas ordeņa pilī būs iespēja doties satraucošā pastaigā krēslas stundā un kopā ar Pils dāmu iepazīt pils 13. gadsimta mūrus. Notiks vairākas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.10.2025 - 31.10.2025 Vasara 2026 AZA tours
🔥 Plāno vasaru laicīgi — maksā mazāk! Vasara 2026 — izvēlies labāko jau šodien! ✈️ | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.29459sec.