28. septembris vēsturē: Interneta medijs latviešiem ārpus Latvijas «Latviesi.com» svin dzimšanas dienu

28. septembris vēsturē: Interneta medijs latviešiem ārpus Latvijas «Latviesi.com» svin dzimšanas dienu

Latviesi.com ir interneta medijs latviešiem ārpus Latvijas, kas sniedz noderīgu informāciju un nodrošina kopienas komunikācijas platformu latviešiem visā pasaulē. Biedrība tika dibināta 2004.gada 28.septembrī un tās vadītājs ir Indulis Bērziņš

Biedrība Latviesi.com sadarbībā ar organizāciju Daugavas Vanagi Vācijā veido kopienas mediju latviešiem visā pasaulē Latviesi.com, kas apkopo un sniedz noderīgu informāciju, sasniedzot un iesaistot Latvijas mobilos pilsoņus un diasporu kā neatņemamu Latvijas sabiedrības daļu, stiprinot tās identitāti un veicinot līdzdalību kopīgā darbā Latvijai. Latviesi.com arī uzrunā un iesaista Latvijas iedzīvotājus, kuriem ir interese par kultūru, darbu vai izglītību ārpus Latvijas, kā arī tos, kuri uz noteiktu laiku fiziski neatrodas savos dzimtajos novados, bet, kā rāda mūsu pieredze - ir piederīgi un lepojas ar savu dzimtu pusi, kā arī domās un darbos iesaistītās savas pilsētas vai novada dzīvē arī attālināti!

Latviesi.com platforma ir veidota tā, lai organizācijām pašām ir iespējams saturu pievienot, aktualizēt un ar to dalīties citos medijos. Jau šobrīd vairāk kā 50 organizāciju un kopienu informatīvās lapas esam nodevuši to pārstāvju pārraudzībā. Lokālajām latviešu kopienām, kurām nav sava mājas lapa, šī ir lieliska iespēja bezmaksas nodrošināt aktuālu informāciju par sevi internetā, vienlaicīgi atrodoties globālā Latvijas valsts piederīgo tīklā.

Mērķis:

Biedrības Latviesi.com darbības mērķis ir sakaru attīstīšana un veicināšana starp latviešiem pasaulē, lai, izmantojot mūsu medija veidotos publicitātes kanālus, iesaisītu Latvijas diasporu un mobilos pilsoņus vienotā darbā Latvijai un saviem dzimtajiem novadiem un pilsētām! Īpašu uzsvaru liekot uz pilsoniskās sabiedrības attīstību un līdzdalību, kā arī izglītības un kultūras veicināšanu.

Misija:

Latviešus visā pasaulē sasniedzošu kanālu uzturēšana un attīstīšana, noderīgas informācijas apkopošana un izziņošana, sabiedriski noderīga, bet publiski telpā neesoša kvalitatīva satura radīšana kā arī tīklu veidošana ar sadarbības partneru kanāliem, lai sasniegtu un iesaistītu latviešus visā pasaulē kopīgam darbam Latvijai!

Vīzija:

Biedrība Latviesi.com ir vadošā informācijas organizēšana platforma latviešiem ārvalstīs, kā arī Latvijas iedzīvotājiem un mobiliem pilsoņiem, kuriem interesē informācija, par kultūru, darbu vai izglītību ārpus Latvijas, kā arī aktuālitātes no Latvijas, kas uzrunā un iesaista latviešus pāri fiziskām Latvijas un novadu robežām.

Vērtības:

ATBILDĪBA - kvalitatīvas, patiesas un izglītojošas informācijas nodrošināšanai;

PATRIOTISMS - Latvijas valsts izaugsmes un demokrātijas veicināšana; PROFESIONĀLISMS – pilnveide un attīstība atbilstoši mūsdienu prasībām un tendencēm;

ATBILDĪGA ATKLĀTĪBA -darbība ir atbilstoši sabiedrisko organizāciju likumdošanai un mediju ētikas kodeksam atklāta, caurspīdīga un uz ilgtermiņu vērsta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.09.2024 - 30.09.2024 Izstāde "ZIEDI AKVARELĪ" Engurē Tukuma TIC
Engures Saieta namā. Ēteriski smalki, dzīvi un krāsaini mākslinieces Jeļenas Jesinas akvareļu darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.09.2024 - 30.09.2024 Esi izbraucis ar Abavline?  Tukuma TIC
Zviedru Cepure ir atpūtas bāze gleznainajā Abavas senlejā. Abavline ir trosu nobrauciens 200 m garumā. | Skatīt vairāk
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69784403sec.