IIC «Dzelzceļš un Tvaiks» skolēnu brīvlaikā piedāvā aktivitātes skolēniem un skolotājiem

IIC «Dzelzceļš un Tvaiks» skolēnu brīvlaikā piedāvā aktivitātes skolēniem un skolotājiem

Izglītojošais un interaktīvais centrs (IIC) “Dzelzceļš un Tvaiks” aicina skolēnus un skolotājus rudens brīvlaiku pavadīt izzinoši un aktīvi.

Rudens skolēnu brīvlaiks ir ļoti piemērots laiks, lai dotos pārgājienos un garākās pastaigās, tāpēc skolēni aicināti brīvo laiku izmantot lietderīgi, 21.oktobrī no plkst. 13:00 līdz16:00 dodoties garākā pastaigā pa Gulbeni. Tikšanās pie IIC “Dzelzceļš un Tvaiks”, lai iepazītu vietas un pastaigu maršrutus, ko ikdienā izmantojam mazāk. Maršruta laikā pievērsīsim vērību neparastām ēkām, vietām, takām, uzņēmumiem un, lai gūtos iespaidus nostiprinātu atmiņā, pildīsim dažādus atjautīgus uzdevumus. Pārgājiens tiks uzsākts un noslēgts pie IIC “Dzelzceļš un Tvaiks”. Lūgums ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un vilkt piemērotus apavus pārgājienam, līdzi ņemot ūdeni un kādu veselīgu našķi. Dalības maksa par pārgājienu – 2,50 eiro (no personas).

22.oktobrī no plkst. 14:00 līdz 17:00 tiksimies ar iedvesmojošu un harizmātisku personu – Jūliju Barinsku, kura pirms vairākiem gadiem ļāvās idejai par vairāku mēnešu ceļojumu uz eksotisku valsti. Iedvesmojošā gaisotnē ļausim lai Jūlijas stāstījums, foto mirkļi un video domās aizved ikvienu uz Taizemi. Saņēmuši iedvesmu, kopīgi ļausimies sapņiem un veidosim savas sapņu ceļojumu kartes par vietām, kur mēs kādreiz vēlētos doties. Dalības maksa – 2,50 eiro (no personas).

23.oktobrī no plkst. 14:00 līdz 17:00 IIC “Dzelzceļš un Tvaiks” skolēnus gaidīs uz pazudušās biļetes meklēšanu. Mācoties sadarboties komandā un pildot uzdevumus arī atsevišķi, trīs stundu garumā būs jāveic izglītojoši, atraktīvi un arī gardi uzdevumi, meklējot pazudušo biļeti. Dalības maksa – 2,50 eiro (no personas).

Uz visām aktivitātēm obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 26557582.

Savukārt skolotāji brīvlaika nedēļā  būs gaidīti IIC “Dzelzceļš un Tvaiks” uz atvērto nodarbību dienām 24. un 25.oktobrī, piedāvājot iepazīt centru un tā piedāvātās iespējas.

Abās dienās no plkst. 11:00 līdz 13:00 un no plkst. 14:00 līdz 16:00, izvēloties sev piemērotāko dienu un laiku, būs iespēja doties ekskursijā un piedalīties nodarbībā “Materiālzinātne”, izveidojot “gudro” plastilīnu vai arī piedalīties izlaušanās spēlē un tematiskajā nodarbībā “Dzelzceļa izaicinājums”. Dalība ir bez maksas. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 26557582.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Latvija
HALOVĪNS | Nakts piedzīvojums Tukuma mežos Tukuma TIC
Īpašais Halovīna pārgājiens. Meklēsim vilkačus Tukuma pusē! Jaunas aizraujošas aktivitātes mežā, bet arī iespēju piedzīvot ko nepiedzīvotu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 19.10.2024 Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.13550997sec.