Uzzini, kādēļ ceļotājiem negaršo ēdiens lidojuma laikā

Daudzi ir pamanījuši, ka ēdiens lidojumos nav gards, un vaina nav tajā, ka lidsabiedrības ietaupītu naudu uz pārtikas produktu kvalitāti, vai arī uzticētu tā pagatavošanu sliktiem pavāriem.

Izrādās, sausā gaisa dēļ lidojuma laikā garšas receptori mainās. To ieteikmē arī skābekļa daudzums ceļotāju asinīs, kā arī dzinēju radītais troksnis. Šādu faktoru kopums arī ietekmē spēju izbaudīt ēdiena garšu.

Starp citu, ir arī ieteikums, kā ēdienu padarīt kaut mazliet gardāku – uzlieciet uz ausīm skaņu izolējošas austiņas – tas var palīdzēt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Paula Sukatnieka mājas “Apsītes” Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Latvijas vīnogu tēvs – Pauls Sukatnieks – meistars, kas spēja pakļaut vīnogu, dienvidu saules mīluli. | Skatīt vairāk
DABAS SPA, Silene Resort&SPA**** Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Silenes Dabas SPA piedāvā izjust dabas harmonijas un enerģijas pilnas SPA procedūras, jo dabas SPA rituālos tiek izmantotas Silenes dabas parka dabas | Skatīt vairāk
Pinumu darbnīca “Pītenis” Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Pinumu darbnīca “Pītenis” piedāvā dažādas nodarbības un meistarklases. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27220607sec.