Populārākie šīs vasaras ceļojumu galamērķi

Populārākie šīs vasaras ceļojumu galamērķi

Šī gada vasara ir izrādījusies īpaši aktīva ceļotājiem, kuri izmantoja auto nomas pakalpojumus ārvalstīs. Auto nomas uzņēmuma “Booking Group Corporation” platformas EconomyBookings.com apkopotie dati atklāj, ka visbiežāk automašīnas šovasar nomātas Itālijā, Latvijā, Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), Vācijā un Grieķijā. Šie bija populārākie galamērķi Latvijas ceļotājiem, kas automašīnas visbiežāk nomāja vidēji uz sešām līdz septiņām dienām.

Populārākās pilsētas, kur šovasar nomātas automašīnas, bija mūsu pašu galvaspilsēta Rīga, Roma un Milāna Itālijā, kā arī Malaga un Barselona Spānijā. Šīs pilsētas ir iecienītas ne tikai plašā tūrisma piedāvājuma, bet arī ērtās auto nomas infrastruktūras dēļ, kas padara pārvietošanos un vietējo apskates objektu apmeklēšanu ērtāku un pieejamāku.

Interesanti, ka statistika atklāj – Latvija ir viena no valstīm, kur vietējie iedzīvotāji īpaši aktīvi nomā automašīnas vasaras mēnešos, ierindojot Latviju kā otro populārāko vasaras galamērķi. Tas saistīts ar faktu, ka latvieši biežāk izmanto auto nomas pakalpojumus, lai ceļotu pa Baltijas valstīm un izbaudītu garākus ceļojumus uz vietām, kas ar auto sasniedzami īsā laikā.
Eiropas mērogā statistika rāda, ka Latvijas ceļotāji šovasar īpaši iecienījuši Itāliju kā galveno galamērķi, bet neatpaliek arī Vācija un Grieķija, kur auto nomas pakalpojumi izmantoti bieži. Vidējais nomas ilgums šajās valstīs svārstījās no sešām līdz astoņām dienām, atkarībā no izvēlētā ceļojuma galamērķa.

“Vasaras sezonā notiek dažādi brīvdabas pasākumi un festivāli, kas rosina vietējos ceļot un izpētīt reģionu. Auto nomas ilgums Latvijā bieži vien ir divas līdz trīs dienas, kas ir ideāls laiks īsiem izbraucieniem un ģimenes ceļojumiem,” atklāj “Booking Group Corporation” valdes priekšsēdētājs Alens Baibekovs.

Baltijas mērogā līdzīgas tendences novērojamas arī kaimiņvalstīs, kur lietuvieši un igauņi visbiežāk šovasar devās uz Itāliju, Spāniju, Vāciju, un Franciju. Igaunijas ceļotāji bieži izvēlējās nomāt auto Itālijā un Spānijā, kur nomas ilgums bija vidēji astoņas dienas. Savukārt lietuvieši iecienījuši ceļojumus uz Itāliju, Spāniju un ASV.

Alens Baibekovs uzsver: “Vasaras sezonas apkopotā statistika vēlreiz apliecina ceļotāju vēlmi apmeklēt populārākos tūrisma galamērķus, izmantojot auto nomas pakalpojumus. Itālija un Spānija jau vairākus gadus saglabā līdera pozīcijas kā galvenie auto nomas galamērķi, un šī gada tendences to apstiprināja atkārtoti.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 02.10.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.09.2024 - 01.10.2024 Joprojām uz terases - neticami! Baltvilla
Kamēr vēl rudens izliekās par vasaru- nogaršo kādu no gardajām uzkodām un dzērienu turklāt. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 30.09.2024 2025.g.vasaras ceļojumu agrā rezervēšana! Latvia Tours
🔥💦Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer ātri! 👉 Avansa maksājums - tikai 10% | Skatīt vairāk
no 399.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24781704sec.