Salsas mērces aizvien vairāk izraisa saindēšanos

Ceļotājiem ASV jāuzmanās, jo meksikāņu virtuvē iecienītās salsas mērces vai avokado pasta gvakamole aizvien biežāk izraisa saindēšanos ar pārtikas produktiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Laikā no 1998.-2008. gadam pēc saindēšanās skaits pēc uzkodu mērču notiesāšanas palielinājies vairāk nekā uz pusi, tā ziņo ASV veselības uzraudzības institūcija CDC. Īpaši daudz inficēšanās gadījumu radies pēc restorānu apmeklējuma.

Saindēšanās cēlonis pēc CDC domām varētu būt mērču svaigās sastāvdaļas, piemēram, tomāti vai koriandrs, kas netiek uzglabāti atbilstoši zemā temperatūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ventspils iemirdzas Ziemassvētkos Ventspils TIC
Šogad Ventspils aicina doties īpašā svētku piedzīvojumā. Lai neviens svētku brīnums nepaliktu nepamanīts, ir izveidots Ziemassvētku ceļvedis. | Skatīt vairāk
VINOTĒKA LA TENUTA ITALIANA CANTINA Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
CANTINA – Silene Resort&SPA vīna studija, kurā patstāvīgi tiek papildināts bagātīgs itāļu vīnu klāsts, kas pārsteigs īstus vīna cienītājus ar | Skatīt vairāk
Dvietes senlejas informācijas centrs Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Dabas parkā „Dvietes paliene” Bebrenes pagasta Putnu salā 2008. gada vasarā izveidots Dvietes senlejas informācijas centrs „Gulbji”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Riga Islande Hotel
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73587298sec.