Itālijā varēs slēpot visu cauru gadu [1]

Itālijas reģions Lombardija ir paziņojusi par savu plānu celt lielu slēgto kalnu slēpošanas kompleksu. Šis komplekss atradīsies Bergamo pilsētas rajonā (45 km uz ziemeļaustrumiem no Milānas). Kompleksā, kurš darbosies visu cauru gadu, ietilps divi nobraucieni 650 m garumā ar 130 m augstuma starpību.

Projekts paredz arī viesnīcu kompleksa celtniecību ar tai nepieciešamo infrastruktūru, kas būs noderīga gan sportistiem, gan šī sporta veida cienītājiem. Tāpat šeit plānots ir izveidot slēpošanas muzeju. Projekts paredz, ka viena stunda vizināšanās ar kalnu slēpēm izmaksās orientējoši 25 eiro. Projekta autori rēķinās, ka ikgadu šo kompleksu apmeklēs 180-200 tūkstoši interesentu. Kompleksa atvēršana ir ieplānota 2015.gadā un tā izmaksas varētu sasniegt 50 miljonus eiro.

Kompleksa celtniecība tiks izmantotas pašas modernākās innovatīvās tehnoloģijas, ņemot vērā projekta ekoloģisko aspektu. Tiek iecerēts, ka mākslīga sniega aparāti atradīsies zem zemes, kas kā apgalvo projekta īstenotāji, praktiski nenodara kaitējumu apkārtējai videi.

Jāatzīme, ka Itālija ir viena no populārākajām kalnu slepošanas cienītāju valstīm. Ziemas sezonā tā piedavā virkni pirmklasīgu slēpošanas kūrortu. Saistībā ar klimata izmaiņām un neparedzamajiem slēpošanas apstākļiem, šāds komplekss Itālijā varētu nodrošināt atpūtas iespējas visu cauru gadu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Janka 05/10/2012 07:20 www.braucamuzalpiem.lv jūs uz turieni aizvedīs!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Daugavpils TIC
,


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39022017sec.