Trešo reizi Rīgā notiks "Rīgas Sporta nakts 2013"

Piektdien, 31. maijā jau trešo reizi notiks publiskais pasākums "Rīgas Sporta Nakts 2013", kura mērķis ir veicināt sporta un aktīvās atpūtas popularitāti, iepazīstināt Rīgas iedzīvotājus un viesus ar sportošanas iespējām. Iepriekšējos gados pasākums kļuvis par vienu no masveidīgākajiem brīvdabas sporta pasākumiem Rīgas pilsētā.

Šogad lielākā daļa "Rīgas Sporta nakts" aktivitātes norisināsies gar pilsētas kanālu. Tur tiks izvietotas sporta federāciju, sporta klubu un ar sportu saistītu uzņēmumu prezentācijas vietas. Savukārt centrālajā laukumā pie Brīvības pieminekļa no plkst. 22.00 norisināsies krāšņi šovi, dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi un konkursi pasākuma apmeklētājiem.

Kronvalda parks tiks nodots bērnu un jauniešu rīcībā. Organizatori ģimenes aicinās uz "DnB aktīvās atpūtas zonu ģimenēm". Centrālajā laukumā uz skatuves uzstāsies bērni un jaunieši, kuri iepazīstinās ar dažādiem sporta veidiem, būs konkursi un dejas.

Rīgas kanālā otro reizi norisināsies Latvijas augstskolu airēšanas sacensības. Apmeklētāji varēs vērot arī airēšanas sporta paraugdemonstrējumus, rafteru uzstāšanos un veikborda šovu.

"Rīgas Sporta nakts" organizatori aicina iesaistīties šajā pasākumā sporta klubus, federācijas, interešu centrus un bērnu un jauniešu centrus, lai parādītu rīdziniekiem un pilsētas viesiem, ar ko tie nodarbojas.

Pasākumu rīko biedrība "Par stipru Latviju!" sadarbībā ar Rīgas domi un Rīgas domes Izglītības, kultūras, un sporta departaments. Atbalsta DNB banka, Sportland, Melnā kafija, Officeday un Antalis. Informē radio SWH, sportacentrs.com un TVNET.

Sīkāka informācija www.sportanakts.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.09.2024 - 05.10.2024 Improvizācijas šovs “Spiediens” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4.oktobrī plkst.19.00 acinām uz improvizācijas teātra “SPIEDIENS” šovu Valmieras Kultūras centrā! | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Atslodzes diena veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Izbaudiet vienu vērtīgu dienu, kas nāks par labu Jūsu veselībai. Ārsta konsultācija, dūņu aplikācijas, minerālūdens vanna, masāža. Programmas | Skatīt vairāk
50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 30.09.2024 Dominikāna. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Puntakana no Barselonas vai Madrides // Septembris - Maijs // Aviobiļešu akcija | Skatīt vairāk
no 429 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 29.09.2024 Sajūtu izrāde "Gadalaiki" Liepājas reģiona TIB
29. septembrī bērni un vecāki varēs piedzīvot rotaļīgo Cēsu Mazā teātra izrādi “Gadalaiki”, kas veidota pēc sajūtu teātra principiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.50747395sec.