TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina pieteikties Baltu vienības dienas amatnieku tirgum

Liepājas Kultūras pārvalde, pieminot 1236. gada 22.septembra vēsturiskos notikumus, baltu tautām – lietuviešiem un zemgaļiem Saules kaujā sakaujot Zobenbrāļu ordeni, šī gada 24.septembrī Liepājā organizē Baltu vienības dienu. Sadarbībā ar Liepājas Tautas mākslas un kultūras centru Baltu vienības dienas ietvaros tiks organizēts arī amatnieku tirgus, kuram tirgotāji aicināti pieteikties līdz 5.septembrim.

Tirgošanās norisināsies no pulksten 10.00 līdz 16.00 Liepājas promenādē. Liepājas Kultūras pārvalde aicina tirgum pieteikties Latvijas un Lietuvas amatniekus, māksliniekus un pārtikas ražotājus, kuri piedāvā pašu audzētas un ražotas pārtikas preces, pašu izgatavotus augstas kvalitātes, latviešu un lietuviešu amatniecības tradīcijās veidotus mākslas un daiļamatniecības izstrādājumus.

Lai pieteiktu dalību Baltu vienības dienas tirgum, jāaizpilda pieteikuma anketa tiešsaistē:

-Latviešu valodā šeit: http://www.liepajaskc.lv/anketa/view.php?id=63

-Angļu valodā šeit: http://www.liepajaskc.lv/anketa/view.php?id=65

Organizatori atgādina, ka reģistrējoties Baltu vienības dienas tirgum, pieteikuma anketai OBLIGĀTI jāpievieno saimnieciskās darbības reģistrācijas apliecības kopija, pārtikas un veterinārā dienesta atļaujas kopija, alkohola un tabakas tirdzniecības atļauju kopija, kā arī divi fotoattēli, kuros redzami piedāvātie izstrādājumi.

Ar Baltu vienības dienas tirgus noteikumiem var iepazīties šeit: http://liepajaskultura.lv/uploads/files/BALTU_DIENAS_TIRGUS_noteikumi.pdf

Tirgotāji aicināti padomāt par savas tirdzniecības vietas noformējumu atbilstoši svētku būtībai.

Baltu vienības dienas kultūras programma piedāvās baudīt pašmāju kolektīvu uzstāšanos, kā arī vairāku Lietuvas muzikālo apvienību sniegumu. Pirmo reizi Liepājā uzstāsies jaundibinātais Latvijas Diplomātiskais koris kopā ar Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jaukto kori "Intis". Apmeklētājus priecēs postfolklora grupa"Zari", Palangas pūtēju orķestris, kā arī Lietuvas tradicionālās instrumentālās mūzikas kapela "Senoliai".

Baltu vienības dienu Liepājā organizē Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar Lietuvas Republikas vēstniecību Latvijā, Latvijas Kultūras ministriju, Latvijas Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Kurzemes humanitārās pētniecības institūtu, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centru, "Liepājas Bērnu un jaunatnes centrs" struktūrvienību “Jauniešu māja”, radošās pilnveides studiju “Mākslas Pasāža RADI” un Liepājas Universitāti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk
Latvija
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.09.2024 - 07.10.2024 Programmas bērniem un skolēniem Bauskas TIC
Iepazīties ar Zaķu mammu V.Plūdoņa muzejā, ieklausīties “Vecajā naudas maka stāstā” Bauskas pilī, izmēģināt restauratora darbus Rundāles | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93288398sec.