TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Populārā «Karaliste» atkal mudinās apceļot Latviju

LIAA Tūrisma departaments turpina veiksmīgu sadarbību ar radošo apvienību “VFS Films” un aicina skatīties 2. sezonas raidījumus.

Jau ceturtdien, 16. martā, populārais raidījums “Karaliste” dosies pie skatītājiem, paliekot uzticīgs savam sākotnējam mērķim. Proti, ar aizraujošiem stāstiem par interesantiem cilvēkiem pat visnomaļākajās vietās veicināt mūsu dzimtās zemes apceļošanu.  

Šajā pavasarī plānoti, kā sadarbības laikā ar “VFS Films” katrā sezonā  ierasts, kopumā 8 raidījumi.

LIAA Tūrisma departamenta vecākā eksperte Egita Kļaviņa stāsta: “Pagājušajā gadā katra raidījuma “Karaliste” sasniegtās auditorijas apjoms vidēji bija 110 tūkstoš līdz 120 tūkstoš skatītāju.  Šāds piedāvājums nacionālajā televīzijā pagaidām ir vienīgais, kas atbilst tūrisma veicināšanas vadlīnijām vietējā tirgū un spēj nodrošināt atbilstošu auditoriju. Esam priecīgi, ka šajā pavasarī sadarbību ar “VFS Films” varam atkal turpināt.”

Pēc ekspertes vārdiem, raidījums “Karaliste” paver labu iespēju ikvienu no mums pašmājās, bet jo īpaši – ģimenes ar bērniem un vidējo paaudzi informēt par vietējā tūrisma piedāvājumu, stāstot par dažādām iecerēm un to īstenošanu. Tuvojas Latvijas Valsts 100. dzimšanas diena, un, kad vēl mēs tikpat dedzīgi centīsimies apceļot savu zemi, ja nedarīsim to tagad?

Jau pavasara sezonas pirmajā raidījumā tiks priekšā celti iedvesmojoši stāsti par īpašām vietām un cilvēkiem, kuri aizrautīgi dara savu darbu, izgudro un pēta, rada un māca, spējot atrast zelta dzīslu arī pelēkā laukakmenī.

Raidījuma vadītāji Gustavs Terzens, Māris Olte un Pauls Timrots kā trīs tēva dēli durs nazi ozolā un šķirsies krustcelēs, lai dotos katrs uz savu debess pusi un atgrieztos atpakaļ, guvuši karalisku mācību. Tāpat kā iepriekšējā sezonā, katrā no astoņām “Karalistes” epizodēm raidījuma vadītāji vētīs vīrišķīgas tēmas pārmaiņus pārī pa divi, bet laiku pa laikam viņiem palīgā nāks arī sievišķais spēks – Marta Selecka, Māra Sleja vai Dace Salnāja.

Tāpat kā iepriekš, “Karalisti”, ko LTV 1 demonstrē skatītāju visiecienītākajā laikā tūlīt pēc ziņu raidījuma “Panorāma”, varēs noskatīties arī “Lattelekom” un ltv.lsm.lv.

Visi raidījumi būs apskatāmi arī “VFS Films” arhīvā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas Gulbenes novadā  Gulbenes novada TIC
Šīsvasaras garšīgākais notikums Gulbenes novadā - Mājas kafejnīcu dienas - norisināsies 13. un 14.jūlijā! | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48864412sec.