Autors: Līva Freidenfelde
Avots: Lets talk Taste
Jau ceturto reizi norisinās "Lets Talk Taste" - pasākums, kurš vienuviet pulcē viesmīlības virzītājus un darītājus! 2019. gada 5. jūnijā VEF kvartāla kamerzālē viesmīlības nozares pārstāvji kopā vienojas mērķim – rast jaunas idejas ikdienas darbam, veicināt diskusijas par efektīvām darba metodēm un kopīgi celt nozares zināšanas jaunā līmenī.
Šogad pasākums tiek fokusēts uz dzērieniem un visu ap tiem – to pasniegšanu, viesmīlību un pieredzes veidošanu. Pasākuma pievienotā vērtība nozares tīklošanās. Dienas gaitā pasākuma apmeklētāji aicināti piedalīties lekcijās un paneļdiskusijās, kur runātāji ir tādi starptautiski līderi kā Arne Koefoed (WINK dibinātājs un vadošais ideju autors) un Timo Janse (Amsterdamas bāra "Flying Dutchmen Cocktails" īpašnieks), kā arī pašmāju pārstāvji Juris Ķēniņš (Vecākais bārmenis "American Bar", "Savoy" (2. vieta "50 Best bars in world" 2018)), Ilze Laukaleja (LLU pārtikas un uztura zinātniece), Arnd Henning Heissen (Bāra "Fragrances" idejas autors un vadītājs), Arvis Zēmanis (Kafejnīcas un bāra "Herbārijs" idejas autors un līdzīpašnieks), Māris Jansosns (Restorāna "Kest" saimnieks) un citi. Konferencē uzstāsies arī augsti godalgotais - Latvijas labākā restorāna "Vincents" vadītājs un galvenais vīnzinis - Raimonds Tomsons (Latvijas vīnziņu asociācijas prezidents no 2010. līdz 2014. gadam un valdes loceklis šim brīdim, trešais labākais pasaules vīnzinis 2019, labākais Eiropas un Āfrikas vīnzinis 2017): "Man pats svarīgākais ir dalīties pieredzē ar visu industriju un kopīgiem spēkiem celt servisa līmeni, izprast un saprast servisa detaļas un lēnām, pacietīgi un taktiski korekti izglītot mūsu viesus!"
Reklāma
"Lets Talk Taste" ir iemantojis uzticību vadošo viesmīlības nozaru vadītāju vidū. Vairākkārtējs šī pasākuma apmeklētājs ir Raimonds Zadvornovs - Kalve Coffee līdzdibinātājs un kvalitātes vadītājs, Latvijas labākais barista 2017, Raimonds uzsver, ka: "Konferences "Let’s Talk Taste" spēcīgākais elements noteikti ir informācijas daudzveidība koncentrētā formā. HoReCa nozares pārstāvji var doties uz šo pasākumu ar pārliecību, ka saņems mūsdienīgu saturu par viesmīlību, ēdieniem, dzērieniem un šīs jomas mārketingu, no labākajiem šo sfēru ekspertiem. Tas ir pasākums, kur satiekas jaudīgākie bāru, kafejnīcu un restorānu kultūras pārstāvji, lai stāstītu, vienotos sarunā un diskutētu, un iespēja būt daļai no tā ir ļoti liels pienesums ikkatra personiskajai izaugsmei."
Neatņemama dienas programmas sastāvdaļa ir aromterapijas un foto meistarklases, kokteiļu konkurss "Izcilas Garšas meklējumos", degustācijas un "Lets Talk Taste" ieteicamo bāru tops. Pasākuma lieldraugs Lielvārdes alus piedāvā īpašu pārsteigumu "Lielvārdes desu brūzis".
Ne mazāk aizraujoša ir vakara daļa – "Kokteiļu tirgus". Tajā tiek aicināti ne tikai dalībnieki un viesmīlības entuziasti, bet ikviens, kurš vēlas pavadīt aizraujošu vakaru brīvā gaisotnē, baudīt mūziku un DJ priekšnesumus, piedalīties ledus darbnīcā, baudīt street food un galvenais izgaršot neaizmirstamus un lieliskus dzērienus. Vakara pasākumā ieeja bezmaksas.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.