TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Novaturas» izziņo ziemas ceļojumu programmu un galamērķu jaunumus

Tūroperators «Novaturas» izziņo ziemas ceļojumu programmu un galamērķu jaunumus

Baltijas valstu lielākais tūrisma operators “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, aicina Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ceļotājus sākt plānot ziemas brīvdienas, izziņojot sezonas galamērķus un jaunumu - Spānijas salu Grankanāriju.

Atpūtas ceļojumi, slēpošanas braucieni un eksotiskie galamērķi

“Novaturas” grupas vadītājs Kristijons Kaikaris (Kristijonas Kaikaris) aicina jau tagad sākt plānot brīvdienas, rezervējot piedāvājumus no plašākā un elastīgākā klāsta.

“Esam patiesi gandarīti par nākamās ziemas piedāvājumu. Latvijas ceļotājiem tiek piedāvāti 19 galamērķi 17 valstīs, Lietuvas ceļotājiem - 21 galamērķis 18 valstīs un Igaunijas ceļotājiem - 17 galamērķiem 14 valstīs. Mēs arī turpinām piedāvāt saviem klientiem visplašāko eksotisko galamērķu klāstu reģionā. Kopumā nākamajā ziemas sezonā ceļotājiem būs pieejami 11 tālie galamērķi, tostarp Taizeme (Bangkoka un Puketa), Vjetnama, Tanzānija (Zanzibāra), Indonēzija (Bali), Meksika, Kuba, Maurīcija, Šrilanka, Maldīvija un Seišelu salas. Savukārt slēpošanas braucieniem ir pieejami trīs brīnišķīgi galamērķi - Austrija, Itālija un Šveice,” stāsta Kaikaris.

Nākamās ziemas jaunums - Grankanārija

“Grankanārija ir patiesi lielisks atpūtas galamērķis laikā, kad Latvijā valda rudenīgi un ziemīgi laika apstākļi. Tā lutina ar pasakainām smilšu pludmalēm un kāpām, kas nav izplatītas citos Kanāriju salu galamērķos. Sala ir ļoti iecienīta tās siltā un saulainā laika dēļ, kas mums tik ļoti pietrūkst aukstajā sezonā. Ziemas laikā temperatūra salā ir 21–24 grādi. Tāpat salīdzinoši ātri var nokļūt visās nepieciešamajās vietās, kas ir būtiski daudziem atvaļinājumā esošiem cilvēkiem. Piemēram, attālums no lidostas līdz galvaspilsētai Laspalmasai ir aptuveni 30 minūšu brauciena attālumā, savukārt no lidostas līdz galvenajiem kūrortiem – tikai 30 - 45 minūšu brauciena attālumā,” stāsta tūroperatora Latvijas uzņēmuma “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule Indāne.

Viņa arī piebilst, ka Grankanārijas kūrorti atrodas divos salas rajonos: “Vienu veido četri lidostas tuvumā esošie kūrorti: Sanagustina, Plaja del Inglesa, Maspalomasa un Melonerasa. Patiesībā ir grūti atšķirt, kur viens sākas un otrs beidzas, un dažreiz tā var izskatīties kā viena un tā pati pilsēta. Tomēr pastāv dažas atšķirības, un mēs vienmēr sniedzam ceļotājiem padomu par labāko brīvdienu vietu viņu individuālajām vajadzībām. Piemēram, tie, kas dod priekšroku klusākām brīvdienām, var izvēlēties vai nu Sanagustinu, vai arī tālākos kūrortus Taurito, Puertoriko un Moganu citā rajonā.

Lidojumi uz Grankanāriju reizi  nedēļā tiks veikti laika periodā no novembra līdz marta beigām. Lidojumus no Latvijas izpildīs nacionālā aviokompānija “Air Baltic Corporation” (airBaltic).

Atjaunots viesnīcu klāsts

Plānojot jauno ziemas sezonas ceļojumu piedāvājumu, tūroperators ir atjaunojis galamērķu viesnīcu piedāvājumu.

“Reaģējot uz klientu vajadzībām un vēlmēm, mēs regulāri atjauninām viesnīcu piedāvājumu visos galamērķos vismaz par 10% un dažos galamērķos līdz pat 30%. Piemēram, pērn īpaši strauja viesnīcu klāsta atjaunošana fiksēta Zanzibārā, šogad - Maurīcijā. Ilgstoša sadarbība ar ārvalstu partneriem un naktsmītnēm ļauj piedāvāt ceļotājiem izdevīgus nosacījumus un citas pievienotās vērtības. Turklāt viesnīcu klāsta dažādība atvieglo individuālām vajadzībām atbilstošu naktsmītņu atrašanu, lai ģimenes, pāri, individuāli vai citādāk ceļojošie varētu atrast sev piemērotu variantu. Mēs cenšamies, lai katra atpūtnieka vajadzības un cerības tiktu rūpīgi ņemtas vērā,” stāsta “Novaturas” izpilddirektors K. Kaikaris.

Agrākie rezervētāji saņem papildu priekšrocības

Populārākie ziemas brīvdienu galamērķi katru gadu piesaista lielu skaitu tūristu no visas pasaules, un dažās viesnīcās ir ļoti augsts noslogojums. Šī iemesla dēļ ceļojumus ir vēlams plānot laikus, lai nebūtu jāizvēlas tikai no tā, kas ir palicis, bet būtu plašas izvēles iespējas. Iepriekšpārdošanu laikā ceļotāji var izvēlēties no plaša lidojumu un viesnīcu klāsta, kā arī tiek piedāvātas atlaides un papildu priekšrocības.

Viena no “Novaturas” piedāvātajām priekšrocībām, ko klienti iegūst bez maksas, iegādājoties ceļojumu iepriekšpārdošanas laikā, ir ceļojuma maiņas iespēja. Nepieciešamības gadījumā tā ļaus ērti pielāgot ceļojuma datumu, ilgumu, viesnīcu, numura veidu, ceļojuma virzienu un/vai sezonu. Turklāt tiem, kuri būs iegādājušies ceļojumu laicīgi iepriekš, tiek dota iespēja mainīt arī pasažiera vārdu un tiek piemērotas citas elastīgas atlaides, ja mainās ceļojuma plāni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 25.06.2024 Tiekamies uz ūdens! Baltvilla
Piestātne jahtām un laivām Baltezerā pie viesnīcas Baltvilla ir brīnišķīga vieta, kur piestāt, ja vēlaties sajust vasaras pilnbriedu! Romantiski | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Izgaršo Mājas kafejnīcu dienas Latgalē Latgale.travel
Mājas kafejnīcu dienu maratons šogad sākas tieši Latgalē – 29. un 30. jūnijā Rēzeknes un Ludzas novados. Gaidom gostūs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38439894sec.