TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ēriks Lingebērziņš kļuvis par Eiropas tūrisma aģentu un operatoru asociācijas vēstnesi

Ēriks Lingebērziņš kļuvis par Eiropas tūrisma aģentu un operatoru asociācijas vēstnesi

Pagājušajā nedēļā Biznesa augstskolas Turība Starptautiskās tūrisma fakultātes dekāns Ēriks Lingebērziņš tika iecelts par vienu no Eiropas tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ECTAA) vēstnešiem. Šīs programmas vēstneši ir vadošie nozares pārstāvji Eiropā, kurus organizācija izvirza kā viedokļu līderus Eiropas mērogā.

“Esmu gandarīts par šo atzinību un domāju, ka šī ir lieliska iespēja runāt Eiropas mērogā par tūrisma nozares attīstības izaicinājumiem un uzdevumiem Latvijā, gūt un dalīties ar pieredzi ar kolēģiem no visas Eiropas, veidot labāku tūrisma pārvaldību, radīt tūrisma inovācijas un mērķtiecīgi virzīties uz tūrisma nozares mērķiem Latvijā. Esmu gandarīts, ka man ir bijusi iespēja strādāt kopā ar nozares kolēģiem, kuri ir dalījušies ar savām zināšanām un pieredzi, lai tās varētu izmantot, veidojot Eiropas tūrisma nozares politiku. Savukārt padziļināts skats uz nozares aktualitātēm Eiropā sniegs jaunas iespējas veidot mūsdienīgu un aizraujošu tūrisma izglītības saturu,” uzsver Ē. Lingebērziņš.

Vairāk nekā divas desmitgades strādājot tūrisma nozarē, Ēriks Lingebērziņš ir būtiski ietekmējis tūrisma attīstību Baltijas valstīs, Somijā un Polijā. Viņa pienākumi sniedzas no SIA "Balticvision Riga" vadības, koncentrējoties uz attiecībām ar klientiem un zīmola attīstību, līdz Starptautiskās tūrisma fakultātes dekāna amatam Biznesa augstskolā Turība. Ēriks ir arī Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas valdes priekšsēdētājs un aktīvs ECTAA vēstnieku programmas dalībnieks.

Eiropas tūrisma aģentu un operatoru asociācijas Tūrisma nozares vēstnieku programma ir unikāla iespēja profesionāļiem kļūt par ietekmīgiem nozares pārstāvjiem.

Katru gadu, izmantojot virkni semināru un interaktīvu sesiju, vēstnieki iedziļinās tēmās, kas ir būtiskas ceļojumu nozares attīstībai. Šīs sesijas ir pielāgotas, lai uzlabotu viņu komunikācijas prasmes, iemācītos, kā orientēties sarežģītās tēmās, veidot spēcīgu digitālo klātbūtni, un sadarboties ar Eiropas Savienības politikas veidotājiem, lai efektīvi pārstāvētu ceļojumu un tūrisma nozari.

Eiropas tūrisma aģentu un operatoru asociācija ir ceļojumu aģentu un tūrisma operatoru nacionālās asociācija, kuras darbība aptver gan Eiropas Savienības politikas jautājumus (tūrisma politika, patērētāju aizsardzība, vīzu politika, standarti u. c.) un Starptautiskā gaisa transporta asociācija (IATA) jautājumus, gan galamērķu jautājumus (izvēlēto galamērķu popularizēšana, galamērķu jautājumu risināšana, piemēram, veselības un drošības jautājumi, ceļošanas ierobežojumi u. c.).

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāte ir pirmā tūrisma fakultāte Latvijā. Lielākā priekšrocība fakultātei no šāda aspekta ir tas, ka studijas nebeidzas ar to, ka students beidz studēt, – fakultātes uzdevums ir uzturēt savstarpējas saites ar absolventiem, mudināt turpināt izglītoties un praktizēties, kā arī vēlāk atgriezties un dalīties pieredzē ar citiem studentiem, kas radīs noteiktu pēctecību un nodrošinās nozares ilgtspēju, savā starpā mijiedarbojoties. Šīs saites veido tradīcijas, un šī ir tā lieta, ar ko Turība lepojas visvairāk, veidojot mūsu pašu identitāti un noteiktu vērtību kopu.

Turības Starptautiskā tūrisma fakultāte daudzus gadus tiek akreditēta ANO Pasaules tūrisma organizācijas (UNWTO) TedQual, kurā tiek novērtēts kursu saturs un tas, vai augstskola piedāvā studiju kursus atbilstoši praksei pasaules tūrisma izglītībā. Turība gūst uzslavas par mūsdienīgu un aktuālu studiju kursu saturu un to, ka studiju laikā gūtās praktiskās iemaņas ļauj ātri pielāgoties reālai darba videi, turpinot karjeru tūrisma nozarē.

Turības Starptautiskajā tūrisma fakultātē piedāvā divas bakalaura studiju - “Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība” un “Pasākumu producēšana un vadība”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Latvija
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56487513sec.