TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Join UP! Baltic» tirdzniecības centrā «Dominā» atver savu pirmo ceļojumu veikalu Baltijā

Tūroperators «Join UP! Baltic» tirdzniecības centrā «Dominā» atver savu pirmo ceļojumu veikalu Baltijā

Tūrisma operators Join UP! Baltic tirdzniecības centrā Domina, Rīgā, atklājis savu pirmo ceļojumu veikalu Baltijas valstīs. Pirmās mazumtirdzniecības vietas atklāšana ir daļa no Join UP! Baltic ilgtermiņa stratēģijas nostiprināt savu klātbūtni tūrisma tirgū un attīstīt biznesu visā Baltijas reģionā. (15 bildes)

Lai gan tiešsaistes pakalpojumi nenoliedzami ir būtiska biznesa daļa, līdz ar jaunās vietas atvēršanu Join UP! Baltic mērķis ir apmierināt arī to ceļotāju vajadzības, kuri, plānojot savu atvaļinājumu, dod priekšroku personīgai klātienes saskarsmei.
“Digitālajā laikmetā esam pamanījuši, ka klienti joprojām novērtē iespēju apspriest ceļojuma iespējas tieši ar mūsu profesionālajiem ceļojumu konsultantiem, un bieži dzirdam vēlmes to darīt klātienē. Mēs kā uz klientiem orientēts uzņēmums vienkārši sekojam šai vajadzībai. Tādējādi ceļojumu plānošanu padarām pieejamāku un ērtāku daļai klientu,” saka Sabina Saikovskaja, Join UP! Baltic vadītāja un valdes locekle. “Turklāt mēs ticam, ka veikala atvēršana ne tikai apmierinās pašreizējo pieprasījumu pēc klātienes pārdošanas, bet arī mudinās vairāk cilvēku sākt ceļot un iepazīt pasauli. No tā iegūs visa mūsu ceļotāju kopiena un tūrisma tirgus.”

Jaunajā ceļojumu veikalā ceļotāji varēs uzzināt detalizētu informāciju par Join UP! Baltic piedāvātajām ceļojumu iespējām un saņemt profesionālas, personalizētas konsultācijas, kā arī atrast labākos ceļojumu piedāvājumus uz tādiem galamērķiem kā Šrilanka, Ēģipte, Turcija, Grieķija, Apvienotie Arābu Emirāti. Ikdienā no plkst. 10:00 līdz 21:00 veikalā klientus apkalpos divi tūrisma konsultanti, kuri papildina “Join UP! Baltic” esošo 55 darbinieku komandu Baltijas valstīs.

Līdz ar ceļojumu veikala atklāšanu Join UP! Baltic nodrošina pilnu ceļojumu rezervēšanas kanālu klāstu, kas atbilst ikviena ceļotāja vēlmēm. Ceļojumus iegādāties var, izmantojot plašo tūrisma aģentu tīklu, joinup.lv tiešsaistes veikalu, kā arī pa e-pastu vai tālruni, un tagad arī klātienē: veikalā. Šāda pieeja nodrošina, ka neatkarīgi no tā, vai klienti dod priekšroku tiešsaistes pakalpojumiem vai personalizētām konsultācijām klātienē, viņiem ir pieejamas dažādas ērtas izvēles iespējas.

Mēnesi pēc atklāšanas, līdz 27. oktobrim, ikviens, kurš apmeklēs Join UP! veikalu, saņems 40 eiro individuālu promo kodu, ko varēs pievienot savam personīgajam Join UP! tiešsaistes makam un izmantot nākamā ceļojuma iegādei.

“Tirdzniecības centra lielākā priekšrocība ir tā, ka šeit var ne vien iepirkties un atpūsties, bet arī vienuviet ērti saņemt pakalpojumus, ietaupot laiku un enerģiju. Mūsdienu dinamiskajā dzīves ritmā klienti to patiesi novērtē. Ceļojuma plānošana paša spēkiem ir laikietilpīgs process, kura gaitā rodas daudz jautājumu. Tūroperatora Join UP! Baltic pievienošanās TC “DOMINA SHOPPING” plašajam nomnieku pulkam ir lieliska ziņa mūsu klientiem, jo nu iepirkšanos un kopīgu laika pavadīšanu varēs apvienot arī ar nākamā atvaļinājuma plānošanu,” norāda TC “DOMINA SHOPPING” direktore Dina Bunce.

Join UP! Baltic darbojas Baltijas valstīs kopš 2022. gada aprīļa, un divu gadu laikā ir kļuvis par vienu no vadošajiem tūroperatoriem Baltijas tūrisma tirgū, 2023. gadā apkalpojot vairāk nekā 103 000 klientu. Join UP! Baltic piedāvā tirgū svaigas ceļošanas iespējas, piemēram, ceļojumus uz Šrilanku no visām trim Baltijas valstu galvaspilsētām un ceļojumus uz Ēģipti visa gada garumā, kā arī piedāvā ceļotājiem jaunas viesnīcas. Join UP! Baltic arī ievieš inovācijas klientu servisa jomā un pielieto modernus tehnoloģiskos risinājumus. Uzņēmums kā pirmais tūroperators ieviesa jaunu tiešsaistes Join UP! klientu atbalsta rīku "Gids kabatā", kas nodrošina mūsu klientiem konsultācijas populārākajās sociālo mediju platformās (WhatsApp, Instagram Direct, Messenger, Telegram un Viber), kamēr tie ceļo. Tāpat uzņēmums nesen ieviesa inovatīvu lojalitātes programmu “Join UP! Wallet” kā stratēģisku soli, lai palielinātu atkārtotu klientu skaitu, kā arī lai piesaistītu vairāk ceļotājus izmantot tūroperatora pakalpojumus patstāvīgas ceļošanas vietā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens ekskursijas skolēniem 2024 Bauskas TIC
Iepazīsti novada plašo piedāvājumu–radošās meistarklases, degustācijas, aktīvās atpūtas izklaides, gan ceļojumu laikā! | Skatīt vairāk
Latvija
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Nurmuižas pils atdzimšana Nurmuižas pils
Nurmuižas pils ir lielākais un senākais muižas komplekss Latvijā, kura teritorijā ir 33 ēkas un septiņi dažādi valsts nozīmes pieminekļi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.318259sec.