TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Par «Novaturas» grupas finanšu direktoru kļūs Darjus Undzēnas

Par «Novaturas» grupas finanšu direktoru kļūs Darjus Undzēnas

Baltijas tūrisma tirgus līdera “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, paziņo, ka no 2024. gada 7. oktobra uzņēmuma finanšu direktora amatā stāsies Darjus Undzēnas (Darius Undzėnas). Eksperts, kurš ir uzkrājis daudzu gadu pieredzi sarežģītu finanšu vadības jomā, pievienojas augstākā līmeņa vadības komandai grupas mērogā Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

“Esam pārliecināti, ka Darjusa daudzpusīgā pieredze finanšu jomā un starptautiskās kompānijās iegūtās vadības prasmes veicinās “Novaturas” grupas tiekšanos nostiprināt pozīcijas tūrisma tirgū. Vienlaikus jaunajam finanšu vadītājām par stratēģisko mērķi esam izvirzījuši uzņēmuma finansiālās kapacitātes stiprināšanu, kas ir svarīgi gan mūsu klientu un partneru ilgtermiņa uzticības nodrošināšanai, gan ilgtermiņa vērtības radīšanai uzņēmuma akcionāriem," sacīja “Novaturas” grupas vadītājs Kristijons Kaikaris (Kristijonas Kaikaris).

Uzņēmuma jaunajam finanšu direktoram ir vairāk nekā 15 gadu pieredze dažādos finanšu vadības amatos transporta un loģistikas nozarē, vairumtirdzniecībā, mazumtirdzniecībā un e-komercijā. Pēdējos 3,5 gadus D. Undzēnas ir bijis starptautiskas loģistikas grupas “Transmēja” finanšu direktors ar vairāk nekā 1200 darbiniekiem. Pirms tam viņš gandrīz trīs gadus strādāja par finanšu kontroles vadītāju uzņēmumā “Willgrow” (tolaik “ME Investicija”), kas kontrolē Eiropas lielāko uz aktīviem balstīto transporta uzņēmumu “Girteka Group”, un bija atbildīgs par lielu komandu Lietuvā, Polijā un Vācijā. Vēl pirms tam D. Undzēnas 6,5 gadus bija “Berner Lietuva” finanšu direktors un strādāja citu uzņēmumu finanšu nodaļās.

“Esmu pateicīgs “Novaturas” vadībai par man izrādīto uzticību un esmu priecīgs pievienoties Baltijas valstu lielākā tūrisma operatora komandai. Uzskatu, ka manas profesionālās prasmes un orientācija uz inovācijām un tehnoloģiskiem risinājumiem, kuru mērķis ir uzlabot efektivitāti un darbības procesus, būs vērtīgas “Novaturas” grupas izaugsmei, finanšu stabilitātei un darbības uzlabošanai. Tūrisma tirgus ir ļoti dinamisks un pašreizējā konkurences vide prasa gan operatīvus, gan ilgtermiņā balstītus lēmumus, tāpēc esmu gatavs dot ieguldījumu uzņēmuma ilgtspējīgā nostiprināšanā un rentablas darbības nodrošināšanā,” sacīja D. Undzēnas.

Jaunais “Novaturas” grupas finanšu direktors uzsver, ka galvenās prioritātes pēc pievienošanās uzņēmumam būs darbības efektivitātes nodrošināšana, lemšana par alternatīvām papildu finanšu kapitāla piesaistei un budžeta optimizācija, kā arī uzņēmuma finanšu komandas stiprināšana un kompetenču pilnveidošana.

“Novaturas” grupa ir lielākais un vienīgais čarterreisu vietējais tūrisma operators Baltijas valstīs. Jāpiebilst, ka septembrī uzņēmums izsludināja vasaras brīvdienu programmu 2025. gadam. Tirgū ilgākais tūroperators, skaitot jau 26. vasaras sezonu, piedāvā reģionā plašāko ceļojumu klāstu.

Pēc auditētajiem datiem, 2023. gadā “Novaturas” grupa Latvijā, Lietuvā un Igaunijā guvusi 208,3 miljonu eiro ieņēmumus un apkalpojusi 259 000 pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 05.10.2024 Meksika - eksursiju tūre no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 4* viesnīcas, ēdināšanas pakalpojumi atbilstoši noteiktajam, iekļauta ekskursiju programma // viertu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 3499 EUR
2025. gada Vasaras sezona Estravel Latvia
Jaunās sezonas Vasaras ceļojumu IEPRIEKŠPĀRDOŠANA ir sākusies! // Izdevīgi nosacījumi, plaša izvēle! // Lieliskas cenas! | Skatīt vairāk
no 399 EUR
VJETNAMA! Vietu pieejamība Latvia Tours
Vietu pieejamība oktobrī, novembrī un decembrī! Lidojumu biļete no 949 EUR/pers. Ceļojuma cena no 1225 EUR/pers.* * lidojums, transfērs, viesnīca ar | Skatīt vairāk
no 1225.0 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34272408sec.