TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Dabas koncertzāle piedalās Augstākā līmeņa vadītāju attīstības programmas atklāšanas pasākumā

8. jūnijā atklāja Valsts kancelejas Augstākā līmeņa vadītāju attīstības programmu, kurā būs iespēja mācīties ap 80 augstākā līmeņa valsts pārvaldes vadītājiem. Atklāšanas pasākumā ar pieredzi dalījās arī „Dabas koncertzāle”.
 
Atklāšanas pasākums, kuru atklāja Ministru prezidents Māris Kučinskis, norisinājās kā domu apmaiņa, kurā valsts pārvaldes vadītāji, akadēmiķi, uzņēmēji, nevalstiskā sektora pārstāvji un citi sabiedriski aktīvi Latvijas līderi, stāstīja par savu pieredzi dažādās kategorijās – valstiskumā, līderībā, sadarbībā, inovācijā un izcilībā.
 
Projekta atklāšanas pasākumā „Dabas koncertzāli” pārstāvēja idejas līdzautors un mūzikas producents Ingus Ulmanis. Viņš auditoriju iepazīstināja ar „Dabas koncertzāles” pamatideju un darbības veidu. Tāpat pastāstīja par pozitīvo pieredzi un sadarbību, kas veidojusies ar visdažādākajām Latvijas organizācijām, iestādēm, pašvaldībām un privāto sektoru, 11 gadus veidojot “Dabas koncertzāli”.
 
Prezentācijā Ingus Ulmanis raksturoja „Dabas koncertzāles” unikalitāti: „Tā ir Latvijas firmas zīme, jo esam sapratuši, ka tādā līmenī, kā to darām jau 11 gadus, izveidot šo dabas uzvedumu, ir teju neiespējami, ja domājam par laboratorijām, muzikālo un literāro autorību, gaismu un video performanci, un profesionālo izpildījumu, un kas ne mazāk svarīgi – administratīvo pieredzi sadarbībā.
 
Dabas koncertzāles sadarbības partnera Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektore Sandra Bērziņa ir gandarīta, ka „Dabas koncertzālei” un Dabas aizsardzības pārvaldei ir līdzīgs skatījums par veidu, kā inovatīvi un veiksmīgi, apvienojot zinātni, mūziku, dzeju un video mākslu, tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību dabas problēmjautājumiem.
 
Šogad Dabas koncertzāles performances, kas veltītas garausainajam sikspārnim, notiks 18. jūnijā Rēzeknes novadā Lūznavā un 1. jūlijā Jelgavas novadā, Zaļenieku muižas parkā. Dabas koncertzāles koncerti notiek kopš 2006. gada un tos ir iespējams rīkot bezmaksas pateicos sadarbībai ar Dabas aizsardzības pārvaldi, iesaistot darbā brīvprātīgos, piesaistot līdzfinansējumu no pašvaldībām un Latvijas vides aizsardzības fonda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.32985187sec.