Ar Latvijas auto numuriem ārzemēs var iekulties lielās nepatikšanās [1]

Latvijas autotūristiem ir jāuzmanās Itālijā un Austrijā, lai nenonāktu konflikta situācijā ar policiju. Visa problēma slēpjas domuzīmē, kura ir uz automašīnas valsts numura zīmēm, bet transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā šīs domuzīmes nav. Tāpēc Itālijas un Austrijas policija ir iemanījusies Latvijas, Vācijas un arī citu zemju autotūristus sodīt ar 500 eiro soda naudu par automašīnas numurzīmju neatbilstību dokumentā norādītajam.

Protams, ka šāds sods ir netaisns, jo automašīna Latvijā ir legāli reģistrēta. Taču Latvijas autotūristiem ir jārēķinās ceļojuma laikā ar apjomīgu skaidrošanās darbu, lai izvairītos no konflikta situācijas ar Austrijas vai Itālijas policiju. Autoceļotājiem ar individuālajām numurzīmēm, piemēram, ''EIROPA'' tādas problēmas neradīsies, bet nu šis variants ir pietiekoši dārgs - 2.500 Ls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Lilili 08/15/2012 18:10 Un ārzemju latviešiem, kas iebrauc Latvijā ar citā valstī nopirktu auto, jārēķinās, ka svešā numura dēļ viņus var apturēt policija un izturēties pret viņiem ar aizdomu pilnu attieksmi, it kā viņi būtu noziedznieki. Ar Norvēģijā pirktu auto mans paziņa vakar vakarā iebraucot Aglonā, tika apturēts un tikai dēļ "svešā" mašīnas numura tika aizkavēts, it kā būtu nevēlamā persona šajā pasākumā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
“Ārijas Elksnes” dzīves melodijas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Koncertprogramma ĀRIJAS ELKSNES DZĪVES MELODIJAS Valmieras Kultūras centrā 19.oktobrī 19.00! Piedalās pazīstami latviešu mūziķi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 12.10.2024 Tūrisma rallijs Liepājas reģiona TIB
Šoruden Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs piedāvā ko īpašu – tūrisma ralliju, kas notiks pirmo reizi, aizsākot jaunu tradīciju šajā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Medumi aicina apmeklēt darbnīcas! TAKA
9. oktobrī plkst. 15.00, radošā darbnīca “Krāsainā svece”, 12+ | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Želesa
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5199101sec.