Daudzpusības meistars Discovery īpašā jubilejas versijā ar jaunu dzinēju

Daudzpusības meistars Discovery īpašā jubilejas versijā ar jaunu dzinēju

•    Discovery 35 gadi: lai cienīgi atzīmētu pasaulē inovatīvākā septiņvietīgā pilnpiedziņas SUV 35 gadus, Land Rover atklāj īpašu jubilejas versiju

•    Jauns dzinējs: esošo benzīna un dīzeļa dzinēju klāstu papildina jaudīgs un efektīvs 3 litru Ingenium dīzeļmotors ar 350 ZS un modernu 48 V vieglā hibrīda tehnoloģiju

•    Komforts vēl augstākā līmenī: izmaiņas aprīkojumā visās versijās vairo Discovery pasaules klases komfortu

Discovery ir un paliek izcils ģimenes SUV, kas kopš pasaules debijas Frankfurtes autosalonā 1989. gadā turpina noteikt daudzpusības standartu. Šogad Discovery svin savas apskaužamās daudzpusības 35. jubileju, tāpēc piedāvā īpaši greznu pilnpiedziņas septiņvietīgo versiju.

Jaunais ierobežotas sērijas 35th Anniversary Edition godina Discovery modelim nozīmīgo gadskārtu, turklāt Discovery pirmo reizi ir pieejams ar jauno jaudīgo un efektīvo D350 vieglā hibrīda dīzeļdzinēju, kas dod vēl labāku veiktspēju un paātrinājumu. Tas ļauj šo auto piepulcēt pārējiem benzīna un dīzeļa dzinēju saimes pārstāvjiem, kas aprīkoti ar modernu 48 V vieglo hibrīdu (MHEV).

Marks Kamerons, Discovery rīkotājdirektors: “Jau 35 gadus Discovery nosaka standartu ģimenes SUV klasē, un mēs lepojamies, ka esam sagaidījuši šādu jubileju. Lietošanas daudzveidība, ko paver Discovery saimes septiņas sēdvietas, plašais salons un pārsteidzošās inovācijas padara to par ideālu partneri ģimenēm gan piedzīvojumos, gan ikdienā.”

Kopš izlaišanas laika 1989. gadā Discovery ir noteicis septiņvietīgo ģimenes SUV standartu, apvienojot inovācijas, ietilpību un praktiskumu. Ģimenēm draudzīgā jumta līnija ar paaugstinājumu ne tikai veido izteiksmīgu siluetu, bet ir kļuvusi par Discovery pazīšanas zīmi.

Discovery pamatā ir drošība un veiktspēja. 1998. gadā tajā pirmo reizi nozares vēsturē tika ieviesta Active Cornering Enhancement (ACE) tehnoloģija, kurā bija elektroniski vadāmi šķērsstabilizatori sānsveres samazināšanai. Gadu vēlāk Discovery kļuva par pirmo SUV, kurā parādījās divi priekšējie gaisa spilveni – vadītājam un pasažierim, bet 2004. gadā modelī debitēja novatoriskā Terrain Response tehnoloģija.

Discovery ir plaši atzīta vispusīga un spējīga SUV reputācija. Tas sevi ir pierādījis sadarbībā ar Austrijas Sarkano Krustu, kas 2018. gadā meklēšanas un glābšanas darbiem saņēma īpaši pielāgotu Discovery Emergency Response Vehicle. Taču tas ir lieliski piemērots arī kravu vilkšanai – Discovery spējas šajā jomā tika apliecinātas 2017. gadā, kad sērijveida modelis pa Austrālijas tuksnesi 16 kilometrus vilka 110 tonnas smagu autovilcienu.  

Pārliecinoša efektivitāte

Jaunais Discovery D350 ir aprīkots ar 3 litru Ingenium sešcilindru dīzeļdzinēju, kas attīsta 350 ZS jaudu (par 50 ZS vairāk nekā iepriekšējais modelis D300). Griezes moments ir palielināts līdz 700 Nm (plus 50 Nm, salīdzinot ar D300). Ar jauno dzinēju Discovery no 0 līdz 100 km/h paātrinās 6,3 sekundēs, kas ir par sešām sekundes desmitdaļām ātrāk nekā D300.

Pateicoties efektīvai vieglā hibrīda tehnoloģijai, kas uzkrāj palēnināšanās laikā radušos enerģiju un izmanto to, lai palīdzētu dzinējam uzņemt ātrumu, Discovery degvielas patēriņš kombinētajā ciklā ir 8,3 l uz 100 km. Un, protams, D350, tāpat kā visi citi Discovery modeļi, atbilst jaunākajai ES6e emisiju normai.

D350 piepulcējas esošajai dzinēju saimei, kurā ir D250 dīzeļmotors, kā arī P300 un P360 benzīna modelis. Tas topošajiem īpašniekiem paver modernu un efektīvu izvēli visā Discovery klāstā, tostarp populārajā Discovery Commercial.

Īpaša jubilejas versija

Ekskluzīvā 35. jubilejas versija ir veltīta Discovery izcilajiem panākumiem un izdomai. To apliecina īpaši veidots XXXV marķējums un sliekšņu uzlikas, kas vienmēr atgādinās par neticamo Discovery ceļojumu kopš tā izlaišanas 1989. gadā.

35th Anniversary ir iedvesmojusi Metropolitan Edition versija, tāpēc tā radiatora režģim un Discovery uzrakstam ir Bright Atlas apdare. To papildina bampera apakšdaļas uzlikas Hakuba Silver krāsā, 22 collu vieglmetāla diski ar dimanta griezumu un Gloss Grey apdari, melnas bremžu skavas, tonēti stikli un panorāmas stikla jumts ar lūku.

Salonā komforta aprīkojumā iekļauts projekcijas displejs, apsildāma stūre, viedierīču bezvadu uzlāde, priekšējais dzesēšanas nodalījums un četru zonu klimata iekārta. Salona dizainā ir Titanium Mesh detaļas, apdares elementi Light Oyster un Ebony krāsā, kā arī plašāka Windsor ādas polsterējuma krāsu palete.

Šī jubilejas versija ir pieejama stingri ierobežotā skaitā, un tā skaisti kuplina S, HSE, HSE Dynamic un Metropolitan Edition modeļu saimi.

Aprīkojuma uzlabojumi

Discovery dāsnais aprīkojums ir papildināts ar jauniem elementiem, kas komforta līmeni paaugstina vēl vairāk. S, HSE, HSE Dynamic un Metropolitan Edition tagad standartā ir elektriski regulējami sēdekļi ar vadītāja sēdekļa atmiņu, kā arī elektriski regulējams stūresrats.

Discovery joprojām ir spējīgākais un daudzpusīgākais pilnpiedziņas SUV: visi modeļi var vilkt 3500 kg piekabi, un tiem ir Advanced Tow Assist tehnoloģija, kas būtiski atvieglo manevrēšanu atpakaļgaitā.

Discovery spējas stiprina All Terrain Progress Control, kas ļauj iestatīt un uzturēt vienmērīgu ātrumu sarežģītos apstākļos. Tā ir pieejama kopā ar Terrain Response 2, kas piedāvā braukšanas režīmus specifiskām situācijām un attiecīgi pielāgotus auto iestatījumus, savukārt spēja pārvarēt 900 mm braslu sniedz ekstra pārliecību.

Land Rover piedāvā arī plašu piederumu klāstu. Ar ‘For Dogs’ aksesuāriem, kas paredzēti četrkājainajiem draugiem, un ‘Biking Adventures’, kas noderēs izbraucienos uz diviem riteņiem, – ir viegli saprast, kāpēc 35 gadu laikā Discovery ir ieguvis perfekta ģimenes SUV reputāciju, kurš spējīgs doties jebkur.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Garais Ziemeļeiropas un Vidusjūras kruīzs  Estravel Latvia
Kopenhāgena - Kristiānsanda - Havra - Karuna - Kadisa - Malaga - Barselona - Marseļa - Savona // 12 naktis // 21.09.2024. | Skatīt vairāk
no 879 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59319806sec.