Jaunais «Škoda Elroq»: pāršķirot jaunu lappusi elektromobilitātes jomā populārajā kompakto SUV segmentā

Jaunais «Škoda Elroq»: pāršķirot jaunu lappusi elektromobilitātes jomā populārajā kompakto SUV segmentā

Iepazīstieties ar jaunumu – Škoda Elroq ir Čehijas zīmola pilnībā elektriskais modelis stratēģiski svarīgajā kompakto SUV kategorijā. Tas ir arī pirmais modelis, kurā ieviesta jaunā Škoda Modern Solid dizaina valoda, kas apvieno robustumu, funkcionalitāti un autentiskumu. Elroq piedāvā plašu spēka agregātu un akumulatoru klāstu ar vairāk nekā 560 kilometru maksimālo sniedzamību. Modeļa bagātīgajā standarta aprīkojumā ir atpakaļskata kamera, pasažieru aizsardzības asistenti, 13 collu informācijas un izklaides sistēma un SmartLink.

Ideāla izvēle ikdienas ceļotājiem pilsētā un ārpus tās

Elroq ir jaunākais papildinājums Škoda augošajam elektromobiļu piedāvājumam, kurā turpmākajos gados tiks iekļauti vēl citi jauni modeļi. Šis kompaktais SUV ir Karoq elektriskā alternatīva, un daudzos tirgos tā cena atbilst Karoq ar iekšdedzes dzinēju cenai. Pateicoties kompaktajiem izmēriem, plašajam salonam un izcilajām braukšanas īpašībām, tas ir lieliski piemērots gan pilsētas un piepilsētas videi, gan piedzīvojumiem brīvā dabā, ārpus ierastajiem ceļiem. Pilnpiedziņas versija jaunajam Elroq būs pieejama 2025. gadā.

Modern Solid: Tech-Deck Face priekšējā reste ar pazīstamo Škoda līniju jaunu interpretāciju

Elroq eksterjeru raksturo izteiksmīga forma un askētiskas līnijas, kas padara to par pirmo Škoda modeli, kurā izmantota jaunā Modern Solid dizaina valoda. Raugoties uz Škoda tradicionālajiem dizaina elementiem no pilnīgi jaunas perspektīvas, spoži melnā Tech-Deck Face aizstāj tipisko Škoda resti, tajā pašā laikā saglabājot atsauces uz pazīstamajām Škoda līnijām. Jauno priekšpusi raksturo arī robusts priekšējais buferis ar ielaidumu Unique Dark Chrome tumša hroma krāsā, savukārt Škoda SUV raksturīgā “četru acu” priekšējo lukturu struktūra ir pilnībā pārveidota. Elroq ir arī pirmais modelis ar jauno Škoda logo uz motora pārsega un stūres rata. Elroq ir īpaši aerodinamiska virsbūve, kuras pretestības koeficients ir tikai 0,26. Tas panākts, izmantojot virkni inovatīvu konstrukcijas elementu, kas top versijā ļauj sasniegt 180 km/h maksimālo ātrumu.

Plašs spēka agregātu klāsts, liela sniedzamība un īss uzlādes laiks

Škoda Elroq ir pieejams ar trim dažādas ietilpības akumulatoriem un spēka agregātiem. Automašīnas jauda sākas no 125 kW sākuma aprīkojuma līmenim Elroq 50. Elroq 85x ir aprīkots ar papildu motoru uz priekšējās ass, kas nodrošina visu riteņu piedziņu. Elroq 85 maksimālā sniedzamība WLTP ciklā var pārsniegt 560 kilometrus. Līdz 175 kW uzlādes jauda līdzstrāvas ātrās uzlādes stacijās ļauj Elroq 85x un Elroq 85 ar aizmugurējo piedziņu 82 kWh akumulatoru uzlādēt no 10 līdz 80 procentiem 28 minūtēs. Mazākos akumulatorus Elroq 50 un Elroq 60 modeļos ar aizmugurējo piedziņu var uzlādēt vēl ātrāk – 25 minūtēs vai ātrāk. Uzlabotā efektivitāte un uzlādes ātrums, kā arī optimizētā priekš-uzsildes funkcija piedāvā klientiem elektorauto pieredzi jaunā līmenī.

Plašs salons ar ilgtspējīgiem materiāliem un jaunām Simply Clever idejām

Elroq salonā ir gana daudz vietas. Tas ietver konkrētajā segmentā lielāko bagāžas nodalījumu ar 470 litru ietilpību (līdz pat 1580 litriem, nolaižot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes). Standarta aprīkojumā ir 13” informācijas un izklaides sistēmas ekrāns ar vēl intuitīvāku lietotāja saskarni. Design Selection salona versijās ir izmantoti daudzi inovatīvi, ilgtspējīgi interjera materiāli. Tāpat modelī atrodami jauni Simply Clever elementi, piemēram, pārdomāti nodalījumi ar summāro 48 litru ietilpību un tīkls uzlādes kabeļa glabāšanai zem bagāžas nodalījuma plaukta. Plašs intuitīvu savienojamības funkciju klāsts, modernas palīgsistēmas un līdz pat deviņiem drošības spilveniem nodrošina izcilu braukšanas komfortu un visaugstāko aktīvās un pasīvās drošības līmeni.

Pasūtīt jauno Elroq Latvijā varēs novembrī un neilgi pirms tam tiks paziņota arī cena. Pirmie pasūtītie auto pie klientiem ieradīsies nākošā gada pavasarī un sākotnēji pasūtījumiem būs pieejami Elroq 50 un Elroq 85.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
5* Promenade Hotel - Liepāja Estravel Latvia
1 nakts 2 personām Prestige numurā, brokastis un spa atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 189 EUR
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 07.10.2024 SVINAM TŪRISMA DIENAS!  AirGuru
Nepalaid garām! Līdz 7. oktobrim norisinās lielākā ceļojumu izpārdošana! Pasteidzies, jo labākās vietas tiek izpirktas ātri! | Skatīt vairāk
no 130 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.5440321sec.