Elektroauto orientēšanās pasākuma dalībnieki dosies uz Jelgavu; aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem

Elektroauto orientēšanās pasākuma dalībnieki dosies uz Jelgavu; aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem

2024. gada 19. oktobrī Latvijā notiks nu jau trešās Elektrodienas – elektroauto orientēšanās pasākums, kura ceļi šogad vedīs uz Jelgavu.

Elektrodiena norisinās jau trešo gadu, un to tradicionāli organizē Inter Cars Latvija. Ik gadu Elektrodiena pulcē ap 20 dalībniekus, un tās galvenā ideja ir dalībniekiem un skatītājiem dot iespēju izbaudīt plašo elektroauto klāstu, saglabājot veselīgu sacensību garu un iepazīstot, iespējams, vēl neredzētas vietas Latvijā.

“Laika gaitā, organizējot pasākumu, esam sapratuši, ka varam kaut uz neilgu brīdi dot iespēju arī citiem interesentiem, ne vien orientēšanās spēles dalībniekiem, vienkopus apskatīt auto modeļu klāstu. Aicinām pilsētniekus un citus interesentus būt acīgiem - noteikti ielās pamanīsiet interesantus un, iespējams, vēl maz redzētus elektroauto!” stāsta Armands Umbraško, Inter Cars Latvija mārketinga vadītājs un pasākuma organizatoru pārstāvis.

Viņš skaidro, ka ik gadu orientēšanās spēles laikā maršrutā ir paredzētas pieturvietas, kur pulcējas pilnīgi visas automašīnas vienkopus. Savukārt, šogad pirmo reizi būs arī publiskā pieturvieta vieta, kur visi auto būs skatāmi vienkopus. Šogad tā tiek izsludināta jau iepriekš - greznā Jelgavas pils.

Pasākumā redzamo automašīnu pulkā būs arī vairāki tādi modeļi, kas tikai šogad piedzīvojuši savu oficiālo prezentāciju un ir “svaigi reģistrēti” dalībai satiksmē uz Latvijas ceļiem. Iespējams, jelgavnieki būs pirmie, kas tos pirmie redzēs uz ielām.

Pulcēšanās Jelgavas pils iekšpagalmā notiks no plkst. 11.00 līdz plkst. 11.30, un tālāk elektroauto orientēšanās pasākuma dalībnieki dosies meklēt citas pilsētas pērles. Pasākuma organizatori arī aicina pilsētniekus un pilsētas viesus būt pretimnākošiem arī turpmākās dienas gaitā. “Aicinām jelgavniekus un Jelgavas viesus būt saprotošus, ja gadās redzēt lēnāk braucošus elektroauto. Visticamāk, tajā brīdī tie veic uzdevumus un meklē pilsētas pērles,” aicina Marta Kaktiņa, viena no pasākuma organizatorēm.

Šogad Jelgava kā elektroauto orientēšanās spēles galamērķis ir izvēlēta savas bagātīgas infrastruktūras dēļ. Katru gadu Elektrodiena notiek kādā citā pilsētā un apkaimē.  Orientēšanās spēļu dalībnieki pamatā ir Inter Cars Latvija uzticamie klienti un Delphi zīmola lietotāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.10.2024 - 01.11.2024 Pasākumi Daugavpilī  Daugavpils TIC
Apmeklējiet pasākumus kopā ar draugiem un ģimeni, lai baudītu neaizmirstamus mirkļus rudenī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.10.2024 - 01.11.2024 Iepazīsti baznīcas Bauskas novadā Bauskas TIC
Dodies uz 8 dažādām baznīcām – luterāņu un katoļu, modernizētām un senatnīgām, greznām un vienkāršām, pilsētās un lauku apvidū! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 30.10.2024 Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.10.2024 - 27.10.2024 Kodolraķešu bāzē Zeltiņos - Halovīni Alūksnes TIC
Jau otro gadu Zeltiņu Kodolraķešu bāzē norisināsies Halovīnu pasākums. sākot ar dažādām spēlēm un radošajām darbnīcām un beidzot ar tērpu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54287601sec.